Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak,1-től 10-ig terjedő skálán mennyire szerettek puncit nyalni?
1: legrosszabb
10: legjobb
életkort is írjatok.
Számot nem mondok, de jó azt csinálni :D
18/F
10
Éleetkor:21
Imádom napi 24 órába azt csinálnám, ha nem lenne az a rohadt munka.
11 De most komolyan. Imádom.
33 vagyok
Attól függ, hogy mit okozok vele. a tevékenységet imádom 11-12 kb. De ha (extrém páldák) a partner nyomkodja a távirányítót vagy ásítozik...:D
Az a vicc, hogy a feleségem az első aki nem szereti, előtte nem volt olyan partnerem akinél valamelyik technikám ne működött volna. (tini koromban leszbi filmekből igyekeztem megfigyelni, hogyan csinálja nő a nőnek)
Sajna az asszonynak a rom.kat. vallás bele ültette az elméjébe a paráznaság fogalmat... miközben a ministráns fiúkat izélgetik -
Imádom a kopasz barackot :)
Sok. :D Én imádom csinálni, akár egész nap lehetne. Mindig is érdekelt, vajon a nyelvem zsibbadna le először, vagy a csaj adná fel. :D De a mostani párom nem bírja ki, hogy ne legyen szex belőle, így nem tudom kipróbálni. :))
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!