Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti észreveszitek, ha a párotok csinibb fehérneműt vesz fel?
Többedszer vettem észre hogy a barátom szinte meg sem nézi a fehérneműmet, pedig többször kiteszek magamért és valami nagyon szexit veszek fel, de ő észre sem veszi csak egyből szedi le rólam ruhástul.
Ti is ilyenek vagytok?
Kicsit rosszul esik, hogy meg sem dícséri :(
Én álltalába megszoktam nézni hogy mit húzok épp le róla :)
néha nagyon izgi tud lenni egyszer rendelt netről egy ehető bugyit az nagyon jó volt :)
Én max szex után figyelem, futva előtte is észreveszem, de annyira nem köt le a fehérnemű, meg annyira nem fontos, inkább a tartalma a lényeg :) észrevenni észreveszem, de nem foglalkozok vele, max szex után megjegyzem, hogy látom direkt ilyen fehérneműt vett fel, vagy poénkodok vele...
22F
5.:igen, ugyanez van nekem is :) Egyrészt tök jól esik hogy annyira kíván hogy tépi le rólam a ruhát azonnal másrészt nagyon jó lenne ha észrevenné hogy kitettem magamért vagy vásároltam egy szép fehérneműt...
majd megmondom neki, hátha észre sem veszi hogy ez zavar
Én imádom és sok szexi darabom van, már tudom mikor akarná rögtön letépni és akkor máshogy kezdek viselkedni, kicsit játszok vele, incselkedek finoman és akkor úgy el tudom húzni az időt.. próbálom kicsit átvenni az irányítást. A combfix viszont általában marad:-) néha a melltartó is, vagy a magas sarkú ha éppen azt is felveszem.
Egyébként nagyon szereti a párom és én azt se bánom, ha néha nem marad sokáig. Ha magamnak akarok tetszelegni, bármikor felvehetem, ha nincs éppen nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!