Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, ti észreveszitek, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti észreveszitek, ha a párotok csinibb fehérneműt vesz fel?

Figyelt kérdés

Többedszer vettem észre hogy a barátom szinte meg sem nézi a fehérneműmet, pedig többször kiteszek magamért és valami nagyon szexit veszek fel, de ő észre sem veszi csak egyből szedi le rólam ruhástul.

Ti is ilyenek vagytok?

Kicsit rosszul esik, hogy meg sem dícséri :(

2015. aug. 25. 14:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Én észre szoktam venni, és elég izgató látvány! Szeretem és elég sokáig rajta is hagyom, nem pedig egyből fejtem le róla! :-P
2015. aug. 25. 14:06
 2/8 anonim ***** válasza:

Én álltalába megszoktam nézni hogy mit húzok épp le róla :)

néha nagyon izgi tud lenni egyszer rendelt netről egy ehető bugyit az nagyon jó volt :)

2015. aug. 25. 14:06
 3/8 anonim ***** válasza:

Én max szex után figyelem, futva előtte is észreveszem, de annyira nem köt le a fehérnemű, meg annyira nem fontos, inkább a tartalma a lényeg :) észrevenni észreveszem, de nem foglalkozok vele, max szex után megjegyzem, hogy látom direkt ilyen fehérneműt vett fel, vagy poénkodok vele...

22F

2015. aug. 25. 14:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én már a reggeli öltözködésnél is kilesem :P A hangulatára is utal éppen (neki legalábbis), hogy melyiket veszi éppen fel. Mondjuk engem nagyon izgatnak a szexi fehérneműk van, hogy le sem veszem róla csak félre csúsztatom és úgy jól megcsinálom szerintem nagyon szexi úgy :D Főleg ha szoknyában van amit szintén nem veszek le csak felhajtom :D
2015. aug. 25. 14:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Ismerős a probléma, párom se szokott foglalkozni vele, pedig sokszor igyekszem kitenni magamért, ha férfi lennék, tuti, hogy érdekelne. Már kérdeztem is tőle többször, hogy ahelyett, hogy nekem esne ész nélkül miért nem tud kicsit figyelni arra, hogy mit veszek fel vagy hogyan tálalom tulajdonképpen saját magam, de mindig ugyanazt kapom: örüljek neki, hogy ennyire vágyik rám, ami egyrészt nagyon hízelgő, másrészt meg azért kiakaszt egy kicsit. :D Kérdezz rá szerintem, lehetséges, hogy ő is az a típus, aki nem foglalkozik az efféle külsőségekkel, ha szexről van szó, a fontos az az, hogy te legyél felette/alatta. :)
2015. aug. 25. 14:36
 6/8 A kérdező kommentje:

5.:igen, ugyanez van nekem is :) Egyrészt tök jól esik hogy annyira kíván hogy tépi le rólam a ruhát azonnal másrészt nagyon jó lenne ha észrevenné hogy kitettem magamért vagy vásároltam egy szép fehérneműt...

majd megmondom neki, hátha észre sem veszi hogy ez zavar

2015. aug. 25. 14:39
 7/8 anonim ***** válasza:

Én imádom és sok szexi darabom van, már tudom mikor akarná rögtön letépni és akkor máshogy kezdek viselkedni, kicsit játszok vele, incselkedek finoman és akkor úgy el tudom húzni az időt.. próbálom kicsit átvenni az irányítást. A combfix viszont általában marad:-) néha a melltartó is, vagy a magas sarkú ha éppen azt is felveszem.

Egyébként nagyon szereti a párom és én azt se bánom, ha néha nem marad sokáig. Ha magamnak akarok tetszelegni, bármikor felvehetem, ha nincs éppen nálam.

2015. aug. 25. 14:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Én észreveszem és tetszik is, de attól még gyorsan leszedem, mert az még jobban érdekel ami alatta van:P
2015. aug. 25. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!