Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amúgy van olyan pasi aki szeret nyalni? Mert én akikkel találkoztam csak azért akartak nyalni, hogy végül leszopják őket közben meg utálnak nyalni.
Figyelt kérdés
2015. aug. 25. 22:13
21/27 anonim válasza:
Szivesen kinyalnálak minden "ellenszolgáltatás" nélkül. Engem önmagában izgat a nyalás, a pi-a szépsége. Akár akkor is kinyalnálak amikor megvan neked. Azt is szeretem.
22/27 anonim válasza:
Szívesen kinyallak viszonzás nélkül
23/27 anonim válasza:
Én viszonzás nélkül is szeretek nyalni. Na nem mindig, de ha épp nincs, azon nem sértődöm be. Majd lesz legközelebb. :)
24/27 anonim válasza:
Csak ha nagyon igényes a lány/nő.
25/27 anonim válasza:
Nagyon szeretek. Barátnőmnek volt hogy egy órán keresztül csináltam, míg el nem élvezett. Nekem jobb oda, mint vissza.
26/27 anonim válasza:
A szexben az a lényeg hogy a partner élvezze és ha őszintén élvezi az a legnagyobb vágyfokozó a másiknak. Mindegy az hogy nyalás szopás anál vagy csak vanília szex, csak fenomenális legyen a partnerednek. Nincs az igazi szexben olyan hogy én ezt nem szeretem,vagy azt nem. Pld: jó nő sikongat mint egy örűlt szex közben... Az mi? Nem kell megjátszani, minek...
27/27 anonim válasza:
Hát ez nagyban attól is függ, hogy milyen a csaj íze/illata odalenn, lehet hogy csak kellemetlen volt neki. Vagy a látvány nem volt elég guszta, nem tudom. :) 25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!