Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amúgy van olyan pasi aki szeret nyalni? Mert én akikkel találkoztam csak azért akartak nyalni, hogy végül leszopják őket közben meg utálnak nyalni.
Figyelt kérdés
2015. aug. 25. 22:13
11/27 anonim válasza:
Én is szeretek nyalni, de hát nőtől függ hogy mit szeret... az nem szereti igazán csinálni, aki nem tudja hogy kell, vagy aki finnyás, mert hamar elfárad benne
12/27 anonim válasza:
Ezt az utolsó mondatodat nem értem, kedves kérdező. Kinyaltak, de nem szexeltetek? Mármint nem történt közösülés? Hát, akkor én is nagyon utálnék szopni, ha rendszeresen annyi történne csak.
13/27 A kérdező kommentje:
2 hónap után nem szexelek ez a válasz...mikor rájöttek eszükbe jutott hogy végülis ők utálnak nyalni...
2015. aug. 25. 22:34
14/27 anonim válasza:
Rossz a merítési mintád, én szinte csak olyan pasikkal találkozom, akik szeretnek nyalni, a nagy részük meg tud is.
15/27 anonim válasza:
eddig a rekordom az egy órán át tartó nyalás, de utána nem tudtam érthetően beszélni :D szeretek nyalni^^
16/27 anonim válasza:
Na de két hónapon keresztül kinyalattad magadat? Se nem dugtál, se nem szoptál, mert te erkölcsös vagy? Hát ez hihetetlen.
17/27 anonim válasza:
Én jobban szerrrek nyalni, mint ha szopnának. Részemről sose volt elvárás, h megtegye bármelyik barátnőm is..
18/27 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó hogy nincs viszonzás...mert ha nyalnak akkor vhogy azt vissza kell adni...így fair...
2015. aug. 25. 22:38
19/27 anonim válasza:
jol meglennénk :D ha nyalhatok és utána bonuszként még jár a szopás annyira nem hiányozna a szex XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!