Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért jó eltitkolni, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó eltitkolni, ha valaki még szűz?

Figyelt kérdés

Mondjuk adott egy férfi, akinek még nem volt barátnője és megismerkedik egy nővel, akinek már több kapcsolata volt.

Most miért jó ezt eltitkolni, mikor könnyen belelehet jönni a szexuális életbe és most attól, hogy valaki szexelt már még nem biztos, hogy sokkal ügyesebb, mint aki sohase csinálta még.

Inkább az a gond, hogyha valaki eltitkolja megjátssza magát és emiatt kezd el bénázni, minthogy felvállalja magát és elmondja mi van ami még jól sülhet ki.

Most jöhetnek az ilyen tanítónénis/bácsis szövegek, de ha kívánják szeretik egymást, akkor nincs mit tanítani a másiknak, és ha esetleg kezdetben bénázás van és tényleg egy kicsit tanításra szorul abba sincs semmi, mert hamar belelehet jönni, ha nagyon akarja.

2015. aug. 25. 20:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mert szégyellik,és nincs önbizalmuk,sajnos,de igazad van,ez egy nagy gond! Sajnos ilyen prüd a társadalom,és erre nevelnek mindenkit a szüleik!
2015. aug. 25. 20:46
 2/13 anonim ***** válasza:
Én sose titkoltam..
2015. aug. 25. 20:54
 3/13 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Rossz a koncepció. Nem eltitkolni kell, hanem nem ezzel kell nyitni.
2015. aug. 25. 20:57
 4/13 anonim ***** válasza:
Hat azert neha ciki elmondani h bocs de en meg szuz vagyok volt mar olyan ismerosom aki ezt elmondta a baratnojenek es meg aznap dobta mrrt hogy O szuzzel nem fekszik le.
2015. aug. 25. 21:16
 5/13 anonim ***** válasza:

4# Fordított esetben még hihető is lenne. xD

Nem jó eltitkolni :D Többet fog várni tőled mint amit adsz és azt fogja hinni hogy szar vagy az ágyban.

2015. aug. 25. 21:22
 6/13 anonim ***** válasza:
Nagyrész az éret nök nemakarják pátyolgatni,betanitani a kisfiúkat.Nekik férfi kell:)
2015. aug. 25. 21:36
 7/13 anonim ***** válasza:
39%
Ha nem játssza el az ember szűzként a kaszanovát, akkor az életben nem lesz együtt nővel. Egy érett nőnek nem kell szűz férfi. Ennyi...
2015. aug. 25. 23:15
 8/13 A kérdező kommentje:
Hülyeségeket hordtok össze. A szűz még nem azt jelenti, hogy béna, a tapasztalt meg nem lesz még ügyes ezt kéne megértenek. Nem ilyen egyszerű a képlet, mint hiszitek.
2015. aug. 26. 00:12
 9/13 anonim ***** válasza:
Miért? Jó eltitkolni, ha valaki még szűz?
2015. aug. 26. 00:22
 10/13 anonim ***** válasza:

Különben az életben nem jössz össze senkivel. Én pl. szarul titkolom és hát nem is jött össze még senki.

De legalább pár év és varázslóvá válok, ha igazak a legendák!

2015. aug. 26. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!