Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfulladok a barátomtól. Normalis ez?
Van egy baratom, aki igazabol nem a baratom.. Lényegében a barátom, de nem járunk. Szoval erdekes :D de nem is ez a lényeg.
Megfulladok egyszeruen attol, hogy minden randi az ő farkáról szól.. Moziban is minden csók jelenetnél rögtön nyáladzani kezd velem, átnyúl hozzám és OTT tapogat. Direkt néztem már párokat, mindneki tudott viselkedni, de az én "baratom", mint egy kamasz, aki nem tud magán uralkodni.. Nyúlkált, tapizott, ha veletlen felé fordítottam a fejem, akkor rögtön odwhúzott csókolózni. Mondtam is neki, hogy nem a hálószobában vagyunk, viselkedjen már.. Teljesen közönségessé vált már. Utana elmentünk tuzi jatekot nézni, akkor is fél oran keresztül hátulról ölelt és nekem nyomta..a... Raadasul mozgott is, tologatta is meg minden.. Ami alajarotn izgató, de amikor kb az egesz tali ezekre a szexuális töltetű dolgokra van kiélezve, számomra idegesitove válik. Multkor elmentünk piknikezni, kb fél oran keresztül kerestünk olyan helyet, ahol lehet huncutkodni.. Mert neki természetesen akkor is állt, mint a cövek. Unalmas.. Mindig minden tali az ő farkáról szól. Multkor egy tóhoz is elmentünk furdeni.. Ott is.. Nem ám h pancsolunk egyet, kicsit Hulyulunk... Hanem magához húz a vízben és megint odanyomta hozzám. Mindig minden errol szól. Ertem én h az fiatal fiúk kanosak, de számomra a párkapcsolat illúzióját annyira elveszi ez, hogy mindig ilyenbe mennek át a talik... Unom, idegesít. Kb mindig le kell allitanom... Mint egy rossz 5 éves kisgyerkre, ra kell szolni h nem a hálószobában vagyunk.
Ti mit gondoltok errol? Még az is lehet h én reagálom tul, de ugy gondolom, a 4 fal közé valo a szex es az ilyesmik.. Nem sima randizgatáson, mikozben nem is járunk.
17/L (én) és 19/F
"Lelki kényeztetés?? Tudtommal én voltam az, aki megmondta neki, hogy nem akarok tőle semmit.."
aztán te mentél vele randizni, te szexeltél vele, te biztatod továbbra is. ha ennyire idegesít, nem kellett volna esélyt adni neki. ez egyedül csak a te hibád, senki másé. te b*asztad el. :D
a fapinán való kiakadás tette egyértelművé, hogy mennyire buta vagy. még értelmezni sem tudod amit válaszolnak neked. ezután milyen segítséget akarsz?
Köszönöm a "kedves", degradáló kommenteket, amelyekben azok alapján neveztek butának, hogy nem is ismertek. Csak egy hülye kérdés alapjan minősíteni.. Na az a butaság szerintem.
Nem vagytok a helyzetemben, nem tudjátok pontosan mikor mi tortent, én csak ennek a "kapcsolatnak" azt a részét emeltem ki, amivel gondom volt és amivel kapcsolatban kérdezni szerettem volna. A többi eseményt, érzelmet nem ismeritek. A kérdésem egyszeruen arrol szól, hogy szerintetek ez a tulzott publikus szexuális magatartás mennyire elfogadható/nem elfogadható számotokra, véleményetek érdekelt. Ugy godnolom a többi, ami ez-e mögött van, az érzelmek és miegymás, abszolút az én dolgom. Az is, hogy mi köt hozzá és miert talalkozgatom vele továbbra is. Maradjunk ennyiben. A kérdésem csak ennek a kapcsolatnak egy bizonyos részét ragadta ki. És CSAK arra szerettem volna választ kapni.
Egyébként zárójelesen megjegyzem, hogy mivel csupán randizgatásról van szó, szex még nem volt koztunk. 2-3-4 órákat töltünk egyutt altalaban.
Koszonom azert a (normalis) válaszokat és mindenkinek jó ejszakat! :)
"Van egy baratom, aki igazabol nem a baratom.. Lényegében a barátom, de nem járunk. Szoval erdekes :D de nem is ez a lényeg. "
Eddig jutottam. Elgondolkoztam, hogy a kérdezö egyáltalán gondol-e valamit, vagy lényege a hablaty?
Most akár a barátod, vagy nem barátod, vagy bármi.. Egyrészt, a "részedről halott-de ő teper" stílus sajnos nem túl előnyös, én sem igazán értem, miért hagyod.
Főleg ezek után, amit leírtál. Ha egy fiú így viselkedne velem nyilvánosan, de akár zárt helyen is, egyrészt nagyon gyerekesnek találnám és valószínűleg többet látni se bírnám, másrészt halálra idegesítene, harmadrészt elküldeném a francba.
Egy érett férfi nem viselkedik így, tud parancsolni magának és farkának.. A srác elmondásod alapján olyannak tűnik, aki popcornt dob a dekoltázsodba és jót nevet rajta. Meg felizgul tőle, ahogy megpróbálod kivenni onnan.
Én úgy gondolom, kifejezetten van egy kis pikantériája annak, ha egy pár nyilvánosan KICSIT évődik egymással. Ezt értsd úgy, hogy a férfi megharapja a nő nyakát vagy simogatja a lábát.. Semmi direkt dolog, de a tabu-jellege miatt mindketten kellően fel lesznek tüzelve arra az időre, mire hazaérnek.
De ez szánalmas. Beszélj vele, ha nem érti meg, koptasd le. Ezerszer jobbat találsz. 21/L
Ha részedről halott, de ő küzd és te ezt meg hagyod, akkor bizony te ezt élvezed. Mármint, hogy ott van és nyal neked, miközben tudod, hogy soha nem lesz semmi.
Vagy hajtsd el és legyen vége, vagy ne belőle nyerj lelki táplálékot.
Volt egy ilyen lány ismerősöm. Ha épp mélyponton volt, mert elhagyták, vagy csak magányosnak érezte magát két pasi közt akkor mindig jó voltam. Egy ideig hajtottam nála, mert fel akartam szedni, de amikor nyíltan próbálkoztam akkor mindig kosár lett a vége. Egyszer meguntam és én felejtettem el.
Te is ez a típus vagy. Barátnak jó lenne, meg egy kicsit amolyan Pasi illúziónak amíg nincs jobb, de tudod barát nem viselkedik így (nem a tapira és a farok nyomulásra gondolok, hanem a kettesben eltöltött kapcsolat jellegű együttlétekre) és te meg hagyod neki. Mivel hagyod, adod alá a lovat. Ő meg hajt, mert számára ez a remény az amibe kapaszkodik, hogy hátha egyszer megtörik a jég és mégis lehet köztetek valami, vagy legalább megfektethet.
Vagy koptasd le és legyen teljesen vége, vagy ne sírj, hogy félreért és hülyén nyomul. Mert az, hogy ő prosztó és a farkával akar csajozni az az ő lelki szegénysége. De ez abból fakad, hogy te hagyod hogy nyomuljon. Röviden. Vess magadra.
Nem hagyom neki.. Ha elkezdi, mindig megmondom neki, hogy kicsit nyugi.
Koszonom a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!