Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a pasimmal, hogy ne menjek el olyan hamar?
Figyelt kérdés
Már 3 hónapja szexelünk, de még akkor sem bírja 2 percnél tovább ha egymás után sokszor vagyunk együtt... :( szeretem, de ez igy nekem nem jó! Annyi hogy extra szúk a puncim, de akkor se Menjen el 1-2 perc alatt2015. aug. 24. 23:36
1/12 anonim válasza:
Mármint hogy ő ne menjen el olyan hamar, igaz?
2/12 A kérdező kommentje:
Igen, bocsánat az elírásért
2015. aug. 24. 23:45
3/12 anonim válasza:
Ezt most úgy írod mintha direkt ki akarna cseszni veled,pedig szerintem ő is szenved emiatt.
4/12 anonim válasza:
neked is van rá 2 perced, miért vele akarsz kezdeni valamit?
kezdj magaddal hogy elég legyen
5/12 anonim válasza:
most nem azért de ott a keze, a nyelve eszközök dildo uborka stb :D
szóval azért van mit kézhez kapni
6/12 anonim válasza:
előtte ujjaztasd magad... ha érted hogy közel vagy akkor kezdjétek csak el...
vagy itasd le... :D pl 10-20feles... nem fog tudni el menni... vagy fel se áll...
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Megbeszéltem vele. Beveszünk egy 3.at :)
2015. aug. 25. 01:23
8/12 anonim válasza:
3.embert?
Azzal megoldódik az a probléma,hogy a barátod ne menjen el 2perc alatt? Vagy félreértettem?
10/12 anonim válasza:
Biztosan jót tesz majd az önbizalmának és a férfiasságának, hogy végig kell néznie ahogyan egy másik pasi dug téged, mert te nem vagy hajlandó más megoldást keresni. Amúgy tudja, hogy nem szereted őt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!