A pasimmal a múltkor a kádba csináltuk. Menjek el nőgyógyászhoz?
nem vagy terhes, ha megjött a bajod. Fogamzásgátló irassál fel és akkor nem lesz többet ilyen gondod.
Ha még mindig kétséged van, csinálj egy tesztet!
Én életemben 1x csináltam gumival vízben. Először és utoljára. Nem is hittem, hogy baj lehet belőle. Utána keveredtem erre a weboldalra és kezdtem el olvasgatni. A frászt hozták rám. Ma már tudom, milyen veszélyes játék gumival vízben. Nálunk nem volt baleset, de megijedtem, mert a sperma mellett víz is látszódott a gumiban és féltem, hogy esetleg kifolyt. 2 hét múlva rögtön csináltam a tesztet. Negatív lett, de még mindig ott motoszkált az agyamban, mi van, ha mégis. Végül csináltam még 1 tesztet. Szerencsére megúsztam a kalandot, de soha többet nem csinálok olyat, amiben nem vagyok biztos, hogy nem lehet baj belőle.
Ha elment a párod, nagyon is terhes lehetsz. Azonban az előváladék is adhat okot aggodalomra. A kérdéses időpont után 2 héttel már csinálhatsz tesztet.
nem 1 héttel késöbb vettem be hanem akkor iratttam föl
hogy ha bárhol csináljuk nos kiszakad vagy lecsúszik a gumi akkor nem legyen gond remélem érted köszi a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!