Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A pasimmal a múltkor a kádba...

A pasimmal a múltkor a kádba csináltuk. Menjek el nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés
nagyon jó volt a gumira is vigyáztunk többször is megnéztük hogy nem-e csúszott le egyszer csak azt vettük észre hogy a gumi lecsúszott félek hogy terhes vagyok tudtok v.mit tanácsolni a menzimnek kb. 1 hetére kellett megjönnie 5 napot késett /ez eddik nem fordult elő/ félek hogy ennek a szexnek még lesz következménye mennyek el nőgyógyászhoz? amúgy a párommal nagyon szeretjük egymást lécci írjato előe is köszi
2009. márc. 14. 18:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Akkor most megjött a bajod vagy sem, mert pont a leglényegesebb pontnál fogalmaztál a legzavarosabban.
2009. márc. 14. 18:57
 2/14 A kérdező kommentje:
1 hetére kellett volna megjönni 5 nap múlva jött meg eddig nem szokott előfozdulni amúgy köszi a gyors választ amúgy még mjd írj
2009. márc. 14. 18:58
 3/14 anonim ***** válasza:
76%

nem vagy terhes, ha megjött a bajod. Fogamzásgátló irassál fel és akkor nem lesz többet ilyen gondod.

Ha még mindig kétséged van, csinálj egy tesztet!

2009. márc. 14. 19:03
 4/14 anonim ***** válasza:
Még mindig nem tudni, hogy mikor jött meg, ha nem tudsz pontosan fogalmazni, akkor menj el vizsgálatra.
2009. márc. 14. 19:04
 5/14 A kérdező kommentje:
amúgy aztán irattam fel esemény utánit kb.1héttel utána hogy ne legyek ideges e miatt többé amúgy köszi
2009. márc. 14. 19:05
 6/14 A kérdező kommentje:
5 nappal utána te nem fogod fel...
2009. márc. 14. 19:06
 7/14 anonim ***** válasza:

Én életemben 1x csináltam gumival vízben. Először és utoljára. Nem is hittem, hogy baj lehet belőle. Utána keveredtem erre a weboldalra és kezdtem el olvasgatni. A frászt hozták rám. Ma már tudom, milyen veszélyes játék gumival vízben. Nálunk nem volt baleset, de megijedtem, mert a sperma mellett víz is látszódott a gumiban és féltem, hogy esetleg kifolyt. 2 hét múlva rögtön csináltam a tesztet. Negatív lett, de még mindig ott motoszkált az agyamban, mi van, ha mégis. Végül csináltam még 1 tesztet. Szerencsére megúsztam a kalandot, de soha többet nem csinálok olyat, amiben nem vagyok biztos, hogy nem lehet baj belőle.

Ha elment a párod, nagyon is terhes lehetsz. Azonban az előváladék is adhat okot aggodalomra. A kérdéses időpont után 2 héttel már csinálhatsz tesztet.

2009. márc. 14. 19:06
 8/14 anonim ***** válasza:
1 héttel később vetted be az esemény utánit????? Mert ha igen, akkor xart se ér...
2009. márc. 14. 19:08
 9/14 A kérdező kommentje:
köszi a választ párszor ellenőriztük hogy a gumi jó helyen van és egyszer csak azt vetük észre hogy lecsúszott elment de rendesen tövig nyomra terhes lehetek? köszi a választ
2009. márc. 14. 19:09
 10/14 A kérdező kommentje:

nem 1 héttel késöbb vettem be hanem akkor iratttam föl

hogy ha bárhol csináljuk nos kiszakad vagy lecsúszik a gumi akkor nem legyen gond remélem érted köszi a választ

2009. márc. 14. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!