Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy vehetném rá egy újabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vehetném rá egy újabb szexvideóra?

Figyelt kérdés
Sokat könyörögtem hogy had készítsek egy házivideót:kiteszem az ágy melleti asztalra a kütyüt és magától filmez. Belement végül de tök rossz felvétel lett:ő mondjuk jól csinált mindent mintha egy igényes filmben szerepelne, de én tök gáz voltam. Hörögtem meg m olyan-olyan nyomi voltam, valszeg a lámpaláztól. Nem akarom neki megmutatni a felvételt mert utólag ő is lelombozónak találhatja viszont valahogy el kéne érnem hogy ehelyett újat csináljunk. nehéz lesz mert sokszor megígértette hogy az 1. és utolsó ez a felvétel lesz....hogy csináljak most újat, jobbat???

2015. aug. 24. 21:40
 1/6 anonim válasza:
11%
Rejtsd el a kamerát!
2015. aug. 24. 21:55
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

zsarold meg, hogy felrakod a netre.

Biztos segít jobbat készíteni...

2015. aug. 24. 22:26
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Megmutatod a videót?
2015. aug. 24. 22:27
 4/6 A kérdező kommentje:

3-as

Nem.

2015. aug. 24. 22:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha nem akarja, akkor ne erőltesd, ilyen egyszerű.

Egyébként miért akarsz ennyire videózni?

2015. aug. 24. 23:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Már régen rossz, ha "könyörögni" kell (bármiért is). Vedd elő az önbecsülésed ha van, és ne könyörögj, ilyenekért meg főleg ne. Ha elfogadsz egy jótanácsot :-)
2015. aug. 24. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!