Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért él ennyi nő szexualitás nélkül?
enis godolkoztam regen ezen. meg ugy elvesztegetett idonek is erzem kicsit hogy na most teljenek el evek es semmi szex ne legyen?:D
de rajottem ok maskepp vannak huzalozva, sok nonek ez egyaltalan nem fontos, es erzelmek nelkul nem is kivanja szinte sose.
noknel inkabb azt lehetne felroni hogy evek telnek el parkapcsolat, intimitas nelkul, es megsem tesznek ellene szinte semmit. es akkor mindjart el is ertunk alapvetoen a tarsadalunkhoz, 100emberbol hany dolgozik mindennap a celjai eleresen? vagy 10 max..
2-es csodálkozom hogy 53%-os jó válaszaid vannak.
Én erre a válaszodra küldtem egy zöld kezet. :)
Abban tévedsz, hogy nehéz partnert találni CSAK szexre. Viszont én úgy voltam ezzel, hogy az alkalmi kapcsolat nekem semmivel sem nyújtott többet (próbáltam), mint a maszturbálás, viszont utóbbi sokkal kevesebb kényelmetlenséggel jár. Nekem a libidóm inkább személyhez kötődik, nem maga a szex izgat, hanem az adott partner. Ebből következik, hogy ha nincs a láthatáron számomra érdekes személy, akkor a libidóm is alacsonyabb.
Két évig voltam el szex nélkül, néha kicsit hiányzott, de nem volt vészes. Aztán jött valaki, aki nagyon megbirizgálta az agyam, szerelmes lettem, és most egy hét után is a falat kaparom, ha valamiért nem tudunk találkozni, szexelni. :) Nagyon megérte várni, mert a szerelmemmel a szex összehasonlíthatatlanul nagyobb élvezetet okoz, mint egy random férfival.
Szerintem kényszerből.
Hogy lehet kibírni 1,5 évet szex nélkül? Ugyanúgy, mint 3,5 évet, vagy éppen 4 évet (igen, saját tapasztalat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!