Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha akném van, soha nem is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Noémi92nono kérdése:

Ha akném van, soha nem is lesz pasim? :/

Figyelt kérdés
Személyes tapasztalatokat várnék nőktől, akár priviben is. Köszi!

2015. aug. 23. 11:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is nagyon sokáig volt akném, végül csak a gyógyszerszedés használt - de utána rendbe is jött teljesen! Bőrgyógyászhoz kell menni, ha nagyon durván néz ki a bőröd, akkor fel fogja írni. Persze előtte még szükség lehet vérvizsgálatra stb. mert elég erős gyógyszerről van szó, nálam sem egyből azzal kezdték, hanem előtte még írtak fel krémeket stb. de semmi nem használt, csak a gyógyszer.

2015. aug. 25. 02:10
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia! Nem tudom, aktuális-e még a kérdés, de nekem is akném volt évekig, és immár 2 éve boldog párkapcsolatban élek, tehát ez egyáltalán nem kizáró tényező.:) Ne aggódj emiatt, ha gyógyszereket nem is szedsz, valószínűleg ki fogod nőni. Én semmit sem szedtem, körömvirág kenőccsel kenegettem, illetve szappant kezdtem használni tusfürdő helyett, mert az némileg szárítja a bőröm. Most már sebeim nincsenek, csak a hegek (mivel többnyire leszedtem a vart, vakargattam a sebeket), de már ezek sem feltűnőek. Sőt, a párom -mikor még nem voltunk együtt-, egyszer kérdezte, mi a fene az a sok heg a vállamon, akkor még eléggé szégyelltem a dolgot, így próbáltam terelni a szót, azt mondta szerinte szexi.:D Bár gondolom sokat nyomott a latban, hogy akkor már fülig szerelmes volt belém. Hidd el, ha valakinek tényleg tetszel, nem fogja elriasztani.:)

18/L

2015. aug. 29. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!