Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha a pasim azt szeretné, hogy megujjazam a fenekét?
"ez mennyire elfogadott manapság?"
Kivel akarod elfogadtatni? Senki másra nem tartozik, csak Rád. Ha Teneked tetszik, csináld, ha nem tetszik, ne csináld.
Elég elterjedt az anális szex, úgyhogy nem volnátok vele fehér hollók.:)
sztem a kerdes nem normalis. miert kene normalis legyen valami ami izgato egy embernek? egyaltalan mi normalis? kis halveru nok szertint semmi, par bevalalos csaj szerint meg ez alap.
szoval ha szereted a parod akkor ne azt fejtegesd hogy normalis e, hanem hogy hogyan csinald jol:)
Én nőként kívánom ezt.:) Szerintem mindkét fél meg kell élje a behatoló és befogadó szerepet is, ahogy a csókolózásban is megéljük. Egyébként az ánusz erogén zóna, és a férfiknak még prosztatájuk is van, eléred az ujjaddal, olyasmi élmény, mint nőknek a hüvelyi orgazmus.
Egyébként egészséges is, mert ilyenkor teljesen kiürül a prosztata, ami sima ejakulációnál csak részleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!