Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez csak engem zavarna? :/

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak engem zavarna? :/

Figyelt kérdés
A párom mondta múltkor amikor orgazmusom volt hogy gyan ugy reagálok mint az ex barátnője ..Ő is behajlította olyankor a lábujjait ..Emiatt próbálok ez ellen tenni de olyankor meg nem tudok a szexre koncentrálni vagyis elengedni magam és ugy meg nem tudok elmenni mert azon kattogok hogy ha elmegyek ne görbitsem be a lábam ujját mert nem akarok semmibe se az exére hasonlitani ..de ezen kivűl szerinte másba is hasonlitok rá..Szerintettek mit tegyek?

2015. aug. 22. 23:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Egyszerű mint a Sin,Cos,Tg :)

Amúgy tényleg egyszerű ha téged ez zavar akkor szólj neki hogy a jelenlétedbe felejtse el az exét, ne emlegesse..

Megkérni tényleg nem nagy cucc szerintem nem fog vitát nyitni róla..

Az meg hogy megegyezik sok dolog talán azért mert nőből vagytok.

Spec tapasztaltom az eddigi életem alatt 5 olyan lány volt hogy majdnem oda jutottam hogy ,,Te az exemtől tanultál??'' Szóval nem nagy dolog ez..

2015. aug. 22. 23:26
 12/15 anonim ***** válasza:

nem ertettem soha hogy miert zavarja a noket ha hasolnitanak az exre..enis volt hogy elszoltam magam es idegesitette a lanyt.

pl azt mondja az exe jokedvu volt mindeg, akkor te allandoan durcis leszel?:D es butasag.

engem egyaltalan nem zavarna hogy elozo pasi hasonlo jo tualjdonsagokkal rendelkezik..az zavarna ha valamiben jobb volt nalam, akkor persze akarnek tultenni rajta.

2015. aug. 22. 23:27
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Sosem jutna eszembe bármit elmondani a Páromnak az exemmel kapcsolatban intim témában, meg örülök, hogy ő sem teszi, de ha a párod ritkán beszél az exéről, és te magad fogalmaztad meg, hogy tudod, hogy szeret, és "nem bunkózásból mondta csak ki csuszott hirtelen a száján nem direkt csinálta ..", akkor próbáld úgy felfogni, hogy elmondta érdekességképpen, mert meglepte a dolog, mert nem az orgazmus legtipikusabb kísérőjelenségeként ismert.

Ha ilyen helyzetben lennék, igyekeznék mielőbb túltenni magamat rajta, és egész biztos, hogy nem próbálnám meg nem begörbíteni az ujjaimat csak ezért. (Szerintem amúgy ha akarnád, se tudnád megakadályozni, másrészt az orgazmus nem arról szól, hogy tudatosan kontrollálod magadat, hanem arról, hogy elengeded magad.)

Nem tudom egyébként, hogy ez a görbítés mennyire lehet gyakori, régen azt hittem, hogy én vagyok ezzel ilyen furabogár (nekem is akaratlanul begörbülnek olyankor az ujjaim, és a talpaim is, sőt időnként azért nem lehet akárhány orgazmusom zsinórban, mert egy idő után be tud görcsölni az a hosszanti izom a talpamban), de azóta pár helyen olvastam róla, hogy a nők egy részénél az orgazmus kevésbé közismert kísérőjelensége.

2015. aug. 22. 23:44
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem e miatt ne izgasd magad!

Hajlítsd csak be nyugodtan, s élvezd. Ha ezen görcsölsz végig, az neki se lesz jó.

2015. aug. 23. 02:03
 15/15 anonim ***** válasza:

Ki mond ilyet a barátnőjének???

Hát én ott fordulnék ki az ágyból, ha szex közben ilyet benyögne egy pasi. De még akkor is, ha utána. Ha annyira az exeire emlékeztetem, akkor elgondolkoznék azon, hogy nem csak ezért kellek-e neki. Bármennyire is ártatlannak tűnik, engem a világból ki lehetne kergetni ilyen megjegyzésekkel.

Ne csak szenvedj csöndben, hanem beszéld meg a pároddal, hogy igen rosszul esett és azóta ez van. A helyében nagyon elszégyellném magam, hogy ilyen gondokat okoztam neked.

2015. aug. 23. 04:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!