Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normalis. Hogy zavarna engem? Mennetem vagy nem?
Figyelt kérdés
A parom nem tartja a kapcsolatot az exevel.
Viszo t az exe lasija a parom kollegaja.
Es paromeknal sok kirandulast szervez a ceg.es ugye mindig menni akarunk
De mindig mondom hogy akkor megyek csak ha az exe meg a pasija ne. Jonnek
Nincs felnivalom.mert a pasim nem beszel az exevel.lezarta...meg az exe pasijat sem birja bent senki...de engem zavarna ha ott lenne az ex.tuti rosszul ereznem magam...ezt a parom is megerti.
Ti mennetek vagy jol teszem hogy "megfutamodok"?
Anyum azt mondja menjunk akkor is ha az ex is megy hadd lassak hogy szeretjuk egymast.
Velemeny?
2015. febr. 27. 16:39
1/3 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesirasert...telorol nyomom
2015. febr. 27. 16:41
2/3 A kérdező kommentje:
Szoval nemtudom mit csinaljak.
Oke ketten is tudunk progit szervezni...de jok az ilyen cegesek is
Csak tok kellemetlen ugy menni hogy ott van az a no akit elottem szeretett stb
Mit tennetek?
2015. febr. 27. 16:43
3/3 Vica1998 válasza:
Ne azért menjetek, hogy megmutassátok mennyire szeretitek egymást. De ha tényleg menni akartok, akkor menjetek szerintem és érezzétek jól magatokat, ne érdekeljen, hogy ők is ott vannak. Nem is kell igazából foglalkoznotok velük. :) De nektek kell tudni, mit szeretnétek, a ti döntésetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!