Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előváladékozás férfiak esetén így normális?
Figyelt kérdés
Elég sokat csipkedem az egyszeműt ha nincs barátnőm. Néha kibírom hetekig is hogy semmi sincs, aztán egy ráérő időmben kiverem magamnak többször is. Sosincs előváladékom, csak elélvezek. De ha sokáig nincs semmi pl hetekig, majd újra magamhoz nyúlok. Ilyenkor sokáig csak húzom magam, abbahagyom mikor majd' elélveznék, majd újra kezdem akkor szokott jönni az előváladék. Átlátszó színű, nedves, de máskor sosem látom, csak ha sokáig nem csináltam semmit, majd utána kiverem a leírtak alapján. Ez így van másnál is?#férfi #maszturbálás #önkielégítés #előváladék #polírozni a bohócot #csipkedni az egyszeműt #meghánytatni a matyit
2015. aug. 22. 17:11
2/8 anonim válasza:
Nálam is így van. :) Én még szűz vagyok, de én is csak akkor látom, ha nagyon felizgulok, illetve, ha sokáig csinálom. Nyugi! :DD 20/f
3/8 A kérdező kommentje:
Oké, ment a zöld kéz! Már azt hittem velem van a baj. Azt hittem annak mindig kell jönnie, nem csak olykor-olykor! :D
2015. aug. 22. 17:17
4/8 anonim válasza:
Nekem majdnem mindig van valamennyi, de ha sok időt kihagyok, akkor nálam is több, olyankor már röviddel azután, hogy elkezdetem verni megjelenik az átlátszó előváladék.
5/8 anonim válasza:
#2-es vagyok! Amúgy nekem néha még érezni is lehet ahogy jön, mintha egy-két csepp, összehúzódásnyi vizelet jönne, aztán látom, hogy az előváladék :D
6/8 A kérdező kommentje:
Igen pontosan! Én is először vizeletnek hittem. :D Legtöbbször kiverem amilyen gyorsan csak lehet, ehhez vagyok szokva, így nőttem fel, kész. Mostanában próbálkoztam elnyújtani az élvezetet és nagyobb szünetet tartani a farokverések között napokban és akkor lepődtem meg, hogy jé ez mi lehet. :D Amúgy elnyújtva sokkal jobb már rájöttem. :D
2015. aug. 22. 20:07
7/8 anonim válasza:
Még mindig én vagyok :D bizony, sokkal jobb elnyújtva :P :D
8/8 A kérdező kommentje:
Jobb az elnyújtva, csak van amikor nincs időm elnyújtani, mert vannak itthon mások is és bármikor rámnyithatják az ajtót. :D
2015. aug. 23. 08:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!