Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most voltam két különböző...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most voltam két különböző méretű fiúval és bizony érződik a különbség szexkor. Közben meg azt mondták nem fog. Miért? (13 cm és 17 cm).

Figyelt kérdés

Barátommal 1 hónapja szakítottunk és akkor szexeltünk utoljára, illetve 2 napja este és tegnap egy új férfival voltam. Láttam és éreztem is a méretkülönbséget. Eddig nem sok férfival voltam az életben (4), de most hogy a két élmény viszonylag ilyen közeli, tényleg látszik.

22/L

2015. aug. 22. 13:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
nekem 21
2015. aug. 22. 13:18
 12/18 anonim ***** válasza:
Mert tudat alatt eldöntötted, hogy a nagyobbal jobb.
2015. aug. 22. 13:21
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
A hossz nagyon keveset számít, inkább azt mondom, ha túl hosszú, az már lehet kellemetlen. A vastagság sokkal fontosabb, jó érzés, amikor kitölti a hüvelyemet, és egy kicsit feszít is. Ezzel együtt, ha a pasi önző, csak a saját kielégülését tartja fontosnak, vagy nem izgat fel eléggé, rutinszerű, unalmas, ahogy szexel, egyszóval, ha nekem rendszeresen nincs orgazmusom vele, akkor lehet bármekkora. Nem ez a fő szempont, legalábbis számomra.
2015. aug. 22. 13:25
 14/18 anonim ***** válasza:
És akinek kisebb az menjen a Tescoba? :)
2015. aug. 22. 13:46
 15/18 anonim ***** válasza:
nekem 14-15 cm és 3,8 cm vastag....
2015. aug. 22. 13:54
 16/18 anonim ***** válasza:

Rengeteg ilyen méret témájú kérdést olvastam már itt a rájuk írt hozzászólásokkal együtt, de tényleg nem emlékszem olyan véleményre, hogy ne látszana 4 centi különbség vagy ne lehetne látni.

Ahhoz hihetetlenül rossz szemmérték kéne szerintem, hogy valaki ne lássa, és az is elég valószínű, hogy plusz/mínusz 4 centit akkor is érezni lehet, ha a partnerek anatómiai adottságai lehetővé teszik a teljes behatolást a nagyobb méretnél is, akkor meg főleg, ha nem.

Nekem legalábbis irtó nagy különbség lenne, hogy ha a partneremben nincs kellő odafigyelés, ügyesség és önkontroll, akkor egy 17 centis pénisszel egy szenvedélyesebb szeretkezés közben komoly fájdalmat okozna azzal, hogy a méhszájamat döfködi, vagy egy 13 centissel teljesen önfeledten lehet szeretkezni bármilyen pózban anélkül, hogy ettől parázni kéne, hüvelyi orgazmusom meg épp ugyanúgy van, mint ahogy akkor is lenne, ha a párom pénisze mondjuk 10 centis lenne, legfeljebb tőle igényelne nagyobb ügyességet, hogy hevesebb mozgás, vadulósabb szex esetén se hagyja el túl gyakran a pályát. :-)

2015. aug. 22. 14:33
 17/18 anonim ***** válasza:
Bocs, elírtam az előbb: "hogy ne látszana 4 centi különbség vagy ne lehetne látni" helyett "vagy ne lehetne ÉREZNI".
2015. aug. 22. 14:34
 18/18 anonim ***** válasza:
Azért aranyos lehetett amikor dugás elött nekiláttál centizni:-)
2015. aug. 22. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!