Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most voltam két különböző méretű fiúval és bizony érződik a különbség szexkor. Közben meg azt mondták nem fog. Miért? (13 cm és 17 cm).
Barátommal 1 hónapja szakítottunk és akkor szexeltünk utoljára, illetve 2 napja este és tegnap egy új férfival voltam. Láttam és éreztem is a méretkülönbséget. Eddig nem sok férfival voltam az életben (4), de most hogy a két élmény viszonylag ilyen közeli, tényleg látszik.
22/L
Provokatív kérdés. A technika miatt volt érezhető a különbség.
/20 cm/
Szerintem senki nem állított olyat, hogy nem lehet érezni a különbséget egy kicsi és egy nagy pénisz között, csupán annyit, hogy a szex élvezete sokkal kevésbé múlik a pénisz nagyságán, mint a tulajdonosa szexuális kultúráján.
Nekem a legkínosabb szexuális élményem pontosan az általam látott legnagyobb farokhoz kötődik. sajnos, a farok gazdája is farok volt.
Pl. itt is olvastam egymilliószor már másik kérdéseknél, hogy a nők nem is érzik a méretkülönbségeket, leszámítva az extrém pici péniszeket. (Persze ezeket a válaszokat is jórészt férfiaktól.)
A válaszolók szerint meg az volt még, hogy aki nő meg érzi és látja a különbséget, az meg ku.-.rva.
De ahogy nézem meg 2-3 centinként azért mindig más érződik.
Igen, a nagyobb volt az, amit jobban éreztem és élveztem.
sztem nem a hossz számitott inkább a vastagság
bár a 13 nem tul hosszú
nekem a 18/4,6 szerszám volt mikor épp hogy elég volt a csajnak akkora kaliberű volt
de nagyot szexeltünk azért
sztem pont ez az alsó határ a jo szexhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!