Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tehetnék? Ti mit tennétek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A problémám a következő. Lankadt állapotba 3 cm a péniszem, állva szex 15-16 körül ezzel teljesen megvagyok elégedve. De a lankadt állapot nagyon fusztrál. Soha senkinek nem láttam hogy ilyen kicsi lenne. Sokszor kinevetek lenéztek/néznek ez miatt. Gyakorlatilag farmert se merek felvenni, mert olyan mindtha nem lenne ott semmi a heréim is teljesen visszahúzódnak. A munkahelyemen nap mint nap kiröhögnek ez miatt, és sokszor kínos szituációba keveredek. Egyébként szexbe nem volt sose gondom. De komplexusom van a lankadt állapotra. Tényleg nevetségesen néz ki. Mindenki ez alapján ítél meg, holott rendes állapotot nem is tudhatják hogy milyen. Hiába tartanak jóképűnek, izmosnak és sok csajnak bejövök. Valahogy mindig feljön ez a téma. Megbámulnak mint valami szerencsétlen. Párszor alkoholhoz is nyúltam ez miatt. Rossz hogy még mások tök normális életet élhetnek, addig én csak vagyok egy olyan dolog miatt amiről nem tehetek. És ez miatt bántanak. Próbáltam más fajta boxerral is ezt kompenzálni, de így is nagyon látszik. Szégyenlem. Volt hogy a wc-n is kinevettek, szavakkal aláztak. Nagyon elvagyok keseredve. Mit tehetnék? Segítsetek! Köszönöm 24/F
2015. aug. 22. 08:00
 1/9 anonim ***** válasza:

Fura...

Nekem is majdnem ugyan ezek a méreteim, bár lankadtan változó, kb 4-7cm ig akármennyi lehet, sok mindentől függ. Rohadt sok komplexusom is van de pont nem emiatt.

90% ban farmert hordok, mostanában elég szorosat, feszülősboxert ami azért láttatja az alapállapotot de még soha senki nem tett megjegyzést.

Sem melóban, sem az öltözőben, sem civilben.

Valahogy eddig eszembe se jutott, hogy ilyen miatt aggódjak.

Nagyon buta emberekkel vagy körülvéve. Másra nem tudok gondolni.

2015. aug. 22. 09:25
 2/9 anonim ***** válasza:

Lemaradt.

27/F

2015. aug. 22. 09:25
 3/9 anonim ***** válasza:

Ne keseregj, izgult állapotban 16 cm tökéletes, csak ez számítson. Ha jóképű, izmos pasi vagy, én nem aggódnék a helyedben. Sajnálom, hogy ilyen közegben vagy, azok az emberek akik piszkálnak, nyilván még nem járták ki az általános sulit. Fel a fejjel! Légy büszke arra amid van! :)

19/L

2015. aug. 22. 09:27
 4/9 -=Koldus=- ***** válasza:
Már ne is haragudj, de elég nyomorultakból álló munkahelyen dolgozol. Szerintem a legtöbb ember tudja, hogy kétfajta típusú farok létezik. Nekem is lankadtan nagyon kicsi, szex közben azért megnő 14-15 centire. Barátnőmnek sosem volt vele baja eddig, nagyon meg van elégedve a méretemmel. Különben is, nem lankadt farokkal kell dugni, hanem állóval, ezt a kollégáid nem tudják? Én azért elbeszélgetnék a helyedben azokkal a férfi kollégáiddal akik kiröhögnek, hogy ugyan mutassák már meg, hogy nekik mekkora lankadtan?
2015. aug. 22. 09:31
 5/9 anonim ***** válasza:
van az a fajta penisz amelyik alapjaraton egesz aprocska es ha merevedes van no 10-15 centit is akar. es van a masik fajta ami alapbol lankadtan nagyobb, viszont eksonnel csak par centit no. en szemely szerint jobban kedvelem az 1. fajtat mert jobb az allaga, es imadom hogy rohadtul latszik ha nem bir magaval 😊 meg ez szerintem nem biztos hogy tipustol fugg, de mintha tobbszor birnak egymas utan mint a masik fajtajuak de ez nem biztos 😃 18l
2015. aug. 22. 10:05
 6/9 anonim ***** válasza:

Hogyhogy kinevetnek a munkahelyeden? Milyen munkahely az,ahol a farkad nézegetik?! Már ne is haragudj.

Szerintem beképzeled ezt az egészet és jó lenne felnőnöd végre.

Örülj, hogy állva 15-16cm mert már ez bőven átlag felett van.(sajnos).

2015. aug. 22. 11:06
 7/9 anonim ***** válasza:

Alapszabály: hülyék véleményével nem foglalkozunk.

Semmi baj, hogy kicsi, nőként mondom!

2015. aug. 22. 11:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem maxigázon 17 cm, de ha éppen alvó üzemmódban van, akkor max 4-5 cm. Hideg időben meg ne is beszéljünk róla. Aki ugrat, attól kérdezd meg, hogy ratyi-e, hogy a farkad érdekli? :)
2015. aug. 22. 12:26
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a pozitív választ! :) Jól esett és motivált is. Megpróbálom végre ezt a félelmemet leküzdeni, mást úgysem tehetek. Azthiszem :S :)
2015. aug. 22. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!