Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Ti mit tennétek?
Fura...
Nekem is majdnem ugyan ezek a méreteim, bár lankadtan változó, kb 4-7cm ig akármennyi lehet, sok mindentől függ. Rohadt sok komplexusom is van de pont nem emiatt.
90% ban farmert hordok, mostanában elég szorosat, feszülősboxert ami azért láttatja az alapállapotot de még soha senki nem tett megjegyzést.
Sem melóban, sem az öltözőben, sem civilben.
Valahogy eddig eszembe se jutott, hogy ilyen miatt aggódjak.
Nagyon buta emberekkel vagy körülvéve. Másra nem tudok gondolni.
Ne keseregj, izgult állapotban 16 cm tökéletes, csak ez számítson. Ha jóképű, izmos pasi vagy, én nem aggódnék a helyedben. Sajnálom, hogy ilyen közegben vagy, azok az emberek akik piszkálnak, nyilván még nem járták ki az általános sulit. Fel a fejjel! Légy büszke arra amid van! :)
19/L
Hogyhogy kinevetnek a munkahelyeden? Milyen munkahely az,ahol a farkad nézegetik?! Már ne is haragudj.
Szerintem beképzeled ezt az egészet és jó lenne felnőnöd végre.
Örülj, hogy állva 15-16cm mert már ez bőven átlag felett van.(sajnos).
Alapszabály: hülyék véleményével nem foglalkozunk.
Semmi baj, hogy kicsi, nőként mondom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!