Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sok pasi miért elölteti a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok pasi miért elölteti a nőre az anált?

Figyelt kérdés
Azzal nem törődnek hogy a nőnek fáj,vagy a záróizma kitágul....

2015. aug. 21. 23:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
53%

Aki normális nem erőlteti,de attol még nyaggathatja vele.

fáj:nem biztos,ha jól csinálják akkor még kevésbé.

kitágul a záró izom:ja ha évekig napi rendeszerességgel megy.

2015. aug. 22. 13:53
 12/20 anonim ***** válasza:
57%
Sose fogom megérteni, hogy két centire a világ legjobb dolgától miért pont fosóba akarják lökdösni ezek a vidám heteró gyerekek...
2015. aug. 23. 13:58
 13/20 anonim ***** válasza:
Puszta gonoszságból csinálják, bántani akarják a nőket. Rohadt, szemét, fenék-erőszakoló, perverz, állatias, ocsmány férfiak!
2015. aug. 23. 14:56
 14/20 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább az értékvesztett, marketingesek által szocializált, önállótlan, életképtelen életformák közös jellemzői az ilyesmik, de biztos van külön elnyomó is, miért ne...
2015. aug. 23. 15:27
 15/20 anonim ***** válasza:

Személy szerint megalázónak találom az anált a nő számára. Popsis dolog meg végképp kizárva, undorító. Elfajult a világ...

F

2015. aug. 28. 01:39
 16/20 anonim ***** válasza:
64%
Az előző barátom nekem is rettentően erőltette, belementem abból kifolyólag amit előttem fejtett ki az egyik válaszoló, megérte? Nem! Fájt, kellemetlen volt... Mintha folyamatosan WCre kellene mennem... Gazdagabb lettem egy aranyérrel :) vannak lányok akiknek tetszik es vannak akik elviselik. 1 szerelem volt 4 évig tartott, befolyásolható voltam es csak az számított h neki jo legyen, ha pedig elutasítottam neki állt feljebb, jött az Exevel es a bezzegekkel :) illetve hogy neki olyan lány kell aki engedi havonta legalább 2x! Szerintem nem is kell tovább ragozni, szépen lassan elszállt a szerelem. A jelenlegi párommal mindent megbeszelunk, rákérdezett hogy mit reagálnék ha megkérdezné, elmondtam neki hogy rossz tapasztalataim vannak es nem örülnek neki, megértette, elfogadta es ugyan ugy, enélkül is minden alkalommal elmondja hogy szexistennonek tart :) ( reflektalva szinten egy korábbi hozzászólásra :)
2015. aug. 28. 01:41
 17/20 anonim ***** válasza:

Nekem a mostani párom egyszer felajánlotta.Előtte csak olyannal csináltam,akinek nem volt jó,ezért abbahagytam,meg olyannal, aki prosti,tehát belement.

Szóval felajánlotta,talán mert épp menstruált.Volt síkosító,tiszta volt ,s persze ott szűk.Na meg ráadásul még ő is el tud élvezni. Élvezi ugyanúgy,mint vaginálisan. Akkor miért ne. Nem alázom meg,nem fáj. Az egy baromság hogy nem oda való biológiailag,meg kitágul. Nem kell naponta csinálni.Elég egy hónapban akkor,amikor pl megvan. A vagina sem megy tönkre szüléskor.Na meg aztán egy nő nagyobbat és akár keményebbet is kakil,mint egy pénisz.Plusz teherbeesés kilőve.Persze ha oda bedugom,akkor mosás nélkül máshova nem.Van,hogy úgy csináljuk,hogy a péniszem a vaginájába,s rásegítek az ujjammal análba.Valakinek ezek biztos gusztustalan,megalázó,dolgok.Én megértem,ha valaki nem akarja,de akkor azt is meg kéne érteni,hogy mi férfiak élvezzük,ha a popsiszexet.Amúgy sokadik után már tényleg nem akkora kunszt.Jó-jó,de nem vágysz úgy rá,mint ha nem csináltad volna még.Megelégszel a puncival,s csak ha oda nem lehet ,akkor,azért használod.Az ,hogy nem oké biológiailag,hülyeség;az orális szex sem oké ilyen erővel,meg az előjáték.Azt mondani,hogy de a férfiak se szeretnék,ha őket szintén rossz érv. A lányok szeretik ha nyalják őket,de mégsem nyalnak. szóval ;aki akarja csinálja,aki nem;ne.De ne mondjuk már meg, hogy ki mit csináljon,vagy mit akarjon.

2015. aug. 28. 03:16
 18/20 anonim ***** válasza:
51%

orokke ezek a barom, semmitmondo kerdesel.

te baratod erolteti? ha igen csereld le ha nem tetszik.

masok meg hogy mit csinalnak a sajat haloszobajukban mi a fenet erdekel teged?

ennyi. leszarom a potozast is, amugy sem ertem mi ertelme van.

38F

2015. aug. 28. 07:32
 19/20 orton ***** válasza:

En is neha ugy vagyok vele h irok valamit amivel segithetek egy adott kerdezonek szelesebb lato teret adni....de igazabol csomo kerdes itt provokaciobol van felteve.

Mindjart at nezek a gasztronomiai reszlegre h megy e a harc a cukor vs edesitoszer kozott, hogy ki erolteti kire az egyiket, hogy melyiket csereljuk le a masikra uhhhh ...

2015. aug. 29. 04:07
 20/20 anonim ***** válasza:

10-esnek milyen igaza van!

És bárcsak minden férfi a puncit találná a világ legjobb dolgának (szex tekintetében),nem pedif a segglyukat... :/

Kêrdező, mert ez a divat. Azért. Aki azt mondja egy punci nem tud szűk lenni, annak vagy kicsi a farka, vagy rojtis, tág pinájú nőkkel voltak.

Jobb, ha beletörődünk, hogy a férfiaknál már a segglyuk az alap, a punci meg csak ritka alkalmakkor kell nekik. Ha kell.

Nekem ezért nincs és nem is lest pasim :)

2015. szept. 4. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!