Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok pasi miért elölteti a nőre az anált?
Aki normális nem erőlteti,de attol még nyaggathatja vele.
fáj:nem biztos,ha jól csinálják akkor még kevésbé.
kitágul a záró izom:ja ha évekig napi rendeszerességgel megy.
Személy szerint megalázónak találom az anált a nő számára. Popsis dolog meg végképp kizárva, undorító. Elfajult a világ...
F
Nekem a mostani párom egyszer felajánlotta.Előtte csak olyannal csináltam,akinek nem volt jó,ezért abbahagytam,meg olyannal, aki prosti,tehát belement.
Szóval felajánlotta,talán mert épp menstruált.Volt síkosító,tiszta volt ,s persze ott szűk.Na meg ráadásul még ő is el tud élvezni. Élvezi ugyanúgy,mint vaginálisan. Akkor miért ne. Nem alázom meg,nem fáj. Az egy baromság hogy nem oda való biológiailag,meg kitágul. Nem kell naponta csinálni.Elég egy hónapban akkor,amikor pl megvan. A vagina sem megy tönkre szüléskor.Na meg aztán egy nő nagyobbat és akár keményebbet is kakil,mint egy pénisz.Plusz teherbeesés kilőve.Persze ha oda bedugom,akkor mosás nélkül máshova nem.Van,hogy úgy csináljuk,hogy a péniszem a vaginájába,s rásegítek az ujjammal análba.Valakinek ezek biztos gusztustalan,megalázó,dolgok.Én megértem,ha valaki nem akarja,de akkor azt is meg kéne érteni,hogy mi férfiak élvezzük,ha a popsiszexet.Amúgy sokadik után már tényleg nem akkora kunszt.Jó-jó,de nem vágysz úgy rá,mint ha nem csináltad volna még.Megelégszel a puncival,s csak ha oda nem lehet ,akkor,azért használod.Az ,hogy nem oké biológiailag,hülyeség;az orális szex sem oké ilyen erővel,meg az előjáték.Azt mondani,hogy de a férfiak se szeretnék,ha őket szintén rossz érv. A lányok szeretik ha nyalják őket,de mégsem nyalnak. szóval ;aki akarja csinálja,aki nem;ne.De ne mondjuk már meg, hogy ki mit csináljon,vagy mit akarjon.
orokke ezek a barom, semmitmondo kerdesel.
te baratod erolteti? ha igen csereld le ha nem tetszik.
masok meg hogy mit csinalnak a sajat haloszobajukban mi a fenet erdekel teged?
ennyi. leszarom a potozast is, amugy sem ertem mi ertelme van.
38F
En is neha ugy vagyok vele h irok valamit amivel segithetek egy adott kerdezonek szelesebb lato teret adni....de igazabol csomo kerdes itt provokaciobol van felteve.
Mindjart at nezek a gasztronomiai reszlegre h megy e a harc a cukor vs edesitoszer kozott, hogy ki erolteti kire az egyiket, hogy melyiket csereljuk le a masikra uhhhh ...
10-esnek milyen igaza van!
És bárcsak minden férfi a puncit találná a világ legjobb dolgának (szex tekintetében),nem pedif a segglyukat... :/
Kêrdező, mert ez a divat. Azért. Aki azt mondja egy punci nem tud szűk lenni, annak vagy kicsi a farka, vagy rojtis, tág pinájú nőkkel voltak.
Jobb, ha beletörődünk, hogy a férfiaknál már a segglyuk az alap, a punci meg csak ritka alkalmakkor kell nekik. Ha kell.
Nekem ezért nincs és nem is lest pasim :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!