Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Házas) párok! Előfordult már veletek, hogy egy olyan szobában szeretkeztetek ahol más is tartózkodott éppen akkor?
A férjemmel pár napja ilyen helyzetbe kevertük magunkat. Akkor nagyon izgató volt, de így utólag egy kicsit szégyenlem.
Szerintetek gáz?
Még régen, kollégista korunkban, hajjaj... olyan is volt, hogy öten voltunk a szobában, két pár, mi csináltuk és szerintem a másik pár is a hangokból ítélve. Az ötödik srác meg aludt, ha szerencséje volt :D
Később olyan is volt, hogy egy barátnőm nálunk aludt, mi meg reggel nekiálltunk, halkan, óvatosan... egy idő után felpattant az ágyából, közölte, hogy ő inkább kimegy, hogy ne zavarjon és becsapta maga mögött az ajtót. Na abból nem lett szex utána :D
Pont a napokban beszélgettünk erről (régebbi történet). Akkor mondta, hogy ő az elejétől hallott minket, csak nem mert szólni, mert nem tudta, mit csináljon az adott helyzetben.
Ciki, de utólag nagyon vicces :D
Volt már ilyen a feleségemmel de alapból prűdebb.
Most beszêlgettünk hogy engem izgatna ilyen szitu. Pl egy másik párral egy szobàban vagy medencében
Volt ilyen... Régen egy szobában laktam anyámmal meg az öcsémmel, és akkor az exemmel gyakran úgy szexeltünk, mikor aludtak.
Később, mikor megvolt már a lányunk és velünk aludt egy szobában, akkor is előfordult igen gyakran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!