Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! Hogy szeretitek jobban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Hogy szeretitek jobban az orált?

Figyelt kérdés
Ha a nő rögtön a szájába veszi és erőteljesen elkezdi szopni, vagy elötte azért csókokkal közelítsen, nyalogassa, puszilgassa és csak utána kezdje el szopni. Melyiket szeretiktek jobban?
2015. aug. 21. 12:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
gyere mutasd meg hogy csinalod mert igy nehez elkepzelni
2015. aug. 21. 12:58
 2/11 anonim ***** válasza:
Mindkettőt, csak jönne már valaki lány!!! :DD
2015. aug. 21. 13:07
 3/11 anonim ***** válasza:
6%
Kicsit ittasabb állapotban az egyből erőteljeset ( ha fogazol kib.szkodom), ha csak úgy, akkor lehet lassabban is nekikezdeni.
2015. aug. 21. 13:18
 4/11 anonim ***** válasza:
Lassan, fokozatosan.
2015. aug. 21. 13:29
 5/11 anonim ***** válasza:
Napikétszer hetihétszer :)
2015. aug. 21. 13:33
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ingyen.
2015. aug. 21. 14:03
 7/11 anonim ***** válasza:
Én lassan, fokozatosan, hosszan szeretem. Csak akkor szopja, amikor az előváladék kifolyt előtte nyalogassa puszilja, és a szopást is legalább 20percig, úgy hatalmasat tudok élvezni.
2015. aug. 21. 14:15
 8/11 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy rögtön a szájba veszed, de finoman és közben határozottan kézzel is rásegítesz a tövénél fogva. Amikor a csúcshoz érek, azt szeretem, ha mélyebben veszed be, amennyire csak lehet, hogy egy csepp se menjen mellé.

Én így szeretem.

2015. aug. 21. 14:22
 9/11 anonim ***** válasza:

Bő nyállal, szűk szájjal, fogazásmentesen.

Először kezd a heréimnél. Masszírozgatod, csókolgatod, szívogatod őket, be is kaphatod. Közben a kezeddel szépen rámarkolsz a péniszemre és elkezded alulról felfelé végighúzni a nyelvedet rajta. Mikor odaérsz a makkomhoz, közben húzgálod a bőrt a farkamon, tekergeted finoman, a makkomnál kezd el nyalogatni a fitymafékemet. A másik kezed mutatóujjával is megmasszírozhatod. Aztán térj a lényegre, kezd el körkörösen nyalogatni a makkomat, bekapni, a szájüreged oldalához szorítani persze fogazás nélkül, miközben egyik kezeddel masszírozod a heréimet közben. Kezd el bőszen szopogatni a makkomat, és verd a farkam közben. Majd kapd mélytorokra a farkamat, de jó bő nyállal, rá is köphetsz előtte. A lényeg, hogy kiszámíthatatlan legyél, hogy a végén jól teleélvezzem a torkodat. Ja és kihagytam: imádom a makkommal csapkodni a a lány arcát. Ezt is szeretned kéne, ha velem lennél. :D Plusz, miközben pipázol, hátam mögé nyúlva izgathatod a segglyukamat is. :)

2015. aug. 21. 15:21
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha rögtön erőteljesen csinálja.
2016. aug. 29. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!