Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti melyiket szeretitek jobban? Ha lekötöznek, vagy ha lefognak?
Az egyik kérdés alatt (ami úgy-ahogy erről szólt) elgondolkodtam azon, hogy miért szeretik az emberek, ha lekötözik őket. NEM kötekedni akarok, én elfogadom ezt így.
Én személy szerint jobban szeretem, ha a férfi lefog, mert érezteti velem a gyengeségem, és hogy ő sokkal erősebb. Lányok, ti miért szeretitek jobban, ha lekötöznek?
Oké, egy fiút egy lány nyilván nem tud úgy lefogni, hogy az ne tudjon mozdulni. Ezért a fiúktól inkább azt kérdezem, hogy ők mit szeretnek jobban? Lekötözni a nőt, vagy inkább lefogni? Szerintem a "lefogásnál" jobban érvényesül egy férfi állatias ereje :D De ez csak az én véleményem, és mások véleményére vagyok kíváncsi ezzel kapcsolatban. :)
Én is inkább a lefogást preferálom, de kacsintgatok a kötözés felé is.
27/F
Köszönöm a válaszokat! :)
Fléreértések elkerülése végett leszögezném, hogy a szex nálam sem csak ennyiből áll, hogy a pasi lefog aztán annyi. :D Én is szeretem a változatos együttléteket. :)
Remélem még jönnek válaszok, mert kíváncsi vagyok. :)
Mondjuk ehhez abszolút kell a bizalom a másik fél felé, mind a két esetben.
Én annyiból nem szeretem a kikötözést, hogy akkor csak fekszek és vagyok... TUDOM, hogy ez nem ennyiből áll, és hogy ennek meg van a pikantériája, mielőtt még hőbörögnének néhányan. :D
Ha lefognak, akkor még megpróbálhatok szabadulni, és akkor még jobban érzem, hogy a pasi mennyire erős. :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!