Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok srácok! Nektek a kék szemű szőke vagy a barna hajú/szemű emberek vonzóbbak?
Figyelt kérdés
most kifejezetten szem hajszín alapján válasszatok persze tudom hogy van zöld szem fekete meg vörös haj de a két gyakoribb közül melyik a népszerűbb2015. aug. 20. 22:25
2/16 opened paradise válasza:
Haj mindegy,de inkább kék szem.
Mondjuk az se döntő szempont.
4/16 anonim válasza:
Barna haj gesztenye barna szem. Ettől nincs szebb. Nőben. .. F
5/16 anonim válasza:
A sötét hajat jobban szeretem így barna. Szemből is inkább az Bar láttam mar gyönyörű kékszemű lányt (akinek barna haja volt :D ). Illetve tetszett egy kékhajú lány is. A szeme színére nem emlékszem :D
6/16 anonim válasza:
Én a barna hajú és barna szemű lányokat imádom, és egyébként kék szemű, szőkésbarna vagyok. 21/F
7/16 opened paradise válasza:
"Egy kék hajú lány"
Na azt még adom :'D
9/16 anonim válasza:
Sötétbarna haj és szem a kedvencem, de nem követelmény.
A vörös hajat is imádom :3
10/16 anonim válasza:
Létezett! Illetve létezik is csak most már lila a haja. Metró újságot osztogat itt-ott :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!