Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányokkal ittasan tényleg ilyen könnyű bármit tenni?
Egyik fesztiválon együtt ittunk egy csajjal (ott ismertem meg), majd eléggé kiütötte magát. Ezekután picit odébbment 2 másik fickóval majd azok levetkőztették de nem csináltak semmit vele hanem eltűntek. A lány meg ment volna vissza bulizni ruha nélkül, de odamentünk egy másik lánnyal és visszaöltöztettük.
Ha nem tesszük akkor eltünik pucéran a tömegben? :O
Nem poén, csak egy minimális stilisztikai töltet. Volt valami régi-régi anekdota, ahol a cigány egész hosszan kifakad, és az a rész, hogy "van teneked filhallásod?" szállóigévé vált. Az a ti bajotok, hogy ha valamit nem ért a fejetek, azt hiszitek, poénkodik veletek az ember. De ez a típus szemtől szemben is ilyen. Mondom neki a tényeket, valahol elakad, és zavartan vigyorogva akaratlanul is tudtomra adja, hogy veszett ügy, ez is +1 ember, aki helyett nekem kell gondolkodni.
A "poén" max annyi ebben, hogy fel vagyok háborodva, hogy felöltöztették. Nyilván aki pont ezt akarja komolynak hinni, az higgye nyugodtan, jogotok van önkéntelenül is gyagyának lenni, ahogy eddig is. Paradox módon az nem poénos, amit ti csináltok, mégis a többiek, akik képesek belegondolni, mi lehetett egy mondat mögött, csak röhögnek rajtatok.
A többségükkel igen. Rengeteg lánynak van nagy bulizós és piálós korszaka és bizony becsúszik, hogy nem igazán van magánál. Ha mázlista, akkor nem találja be senki. Ha peches, akkor igen.
Erre persze, jön a szöveg, hogy csak a ribis csajok ilyenek. Az ilyen emberek menjenek el több buliba, mert visszahúzódó és aranyos kis csajok is elég durván kitudnak vetkőzni magukból az első lerészegedésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!