Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányokkal ittasan tényleg ilyen könnyű bármit tenni?
Figyelt kérdés
Egyik fesztiválon együtt ittunk egy csajjal (ott ismertem meg), majd eléggé kiütötte magát. Ezekután picit odébbment 2 másik fickóval majd azok levetkőztették de nem csináltak semmit vele hanem eltűntek. A lány meg ment volna vissza bulizni ruha nélkül, de odamentünk egy másik lánnyal és visszaöltöztettük.
Ha nem tesszük akkor eltünik pucéran a tömegben? :O
Én nem szoktam lerészegedni, mindig tudok arról, hogy mit csinálok. Szánalmas, hogy vannak ilyenek, de nem túlzottan érdekel. Önszántukból csinálják, jól érzik magukat, amíg gáz nincs, minek sajnálnám őket?
2015. okt. 13. 23:33
13/26 anonim válasza:
Ezt a hallást légyszi magyarázzátok el, én sem értem :( :D
2015. okt. 13. 23:58
14/26 anonim válasza:
Egyébként én sem. :D
2015. okt. 13. 23:58
15/26 anonim válasza:
Szófordulat pupákok. Gondoljatok a régi prímásokra...
2015. okt. 14. 20:30
16/26 anonim válasza:
sok fesztiválon voltam már és sose csaptam magam ennyire szét, illetve figyeltem, hogy kivel iszok és ne adjon be semmit. rúgni be szoktam de ugyan úgy megnézem kivel megyek el, mint józanon
2015. okt. 25. 22:55
17/26 anonim válasza:
ha ennyire kis beleegyező volt, akkor miért nem szopatták le? :D 24L
2015. okt. 26. 02:55
18/26 anonim válasza:
Ez gáz. Mondjuk nem védeni akarom, de nekem volt egyszer, hogy 2 hétig erős gyógyszert szedtem, mert annyira köhögtem. Elmentem bulizni, (aznap nem vettem már be gyógyszert csak előző nap), 1 feles és kb. 2 deci sörtől úgy kiütöttem magam, hogy 6x hánytam és konkrétan rángattak a többiek...szóval nem feltétlenül arra kell gondolni, hogy full részeg..amúgy ha nekem nincs ott a párom, nem is tudom, mi lett volna..de szerencsére vigyázott rám:) Pedig még csak 1 hónapja voltunk együtt, de azóta is megvagyunk 5 éve:D
2015. okt. 27. 01:54
19/26 anonim válasza:
A férfi mind perverz állat! (én is) :-)
Köszönöm a nők nevében hogy ilyen rendesek voltatok vele!
Az is lehet hogy mielőtt veled megivott valamit, már valahol beadtak neki valamilyen szert. Pl. az a 2 srác aki levetkőztette!
Én egyszer hazavittem egy hótrészeg fazont, mert azt meg tudta mondani hogy hol lakik, csak menni nem bírt egyedül. A felesége majd megölt a szemével, de jól kiosztottam. Azt hitte hogy velem vedelt a fazon!
2016. jan. 14. 20:20
20/26 anonim válasza:
A 9-es pedig nem százas a hallásával! 60 éves zenész vagyok, és nem jött be a poén, pedig rengeteg zenészviccet ismerek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!