Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
165 cm alatti, sőt a 160 cm alatti nők is simán eltüntetik a 20 cm-es péniszt. Nem tudok akkor mit panaszkodnak?
mondjuk az amit kiirtam...
csomó kiscsaj panaszkodik, hogy 20-as az már nagy...hol lenne nagy ? amikor teljesen tövig belemegy a punciba.
A hüvely mérete nem magasság függő. Én 185 vagyok és már 16 cm-es farok is eléri a méhszájam.
18L
Nem magasságfüggő, viszont attól nagyban függ, hogy a nő mennyire tud ellazulni, mennyire van felizgulva. A hüvely ugyanis izgalmi állapotban a duplájára is meg tud nyúlni.
Az, hogy a méhszájat eléri, semmit nem jelent, ugyanis (anatómia) a pénisz a méhszáj alatt, a méhszájra szinte merőlegesen helyezkedik el a hüvelyben.
Az emberi szervezet csodákra képes, pl egy ujjnyi vastag gumicsőből vagy 40 centit le tudnak dugni a torkodon, a tested képes rá, hogy befogadja...
ennek ellenére, attól, hogy erre képes a test, elég kevesen járnak a dokihoz gyomortükrözésre, vajon miért?
(odalent elég hasonló a helyet, a képes rá, és a jó neki között van némi különbség)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!