Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kaptátok már rajta szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kaptátok már rajta szex közben anyát és apát, vagy bármilyen más rokont, esetleg barátot?

Figyelt kérdés
Hogy történt? Hány évesek voltatok?
2015. aug. 19. 13:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Asszem 10 évesen láttam az akkor 20 körüli lány unokatesómat és a barátját. Valami ballagást ünnepeltünk otthon vagy 20 főnyi családtaggal és ők 2-en elmentek ledőlni ebéd után. Mondom utánuk megyek kicsivel később hogy játsszunk, de szerintem épp szexeltek.

Akkor még kis csíra voltam és ahelyett hogy ott maradtam volna, én voltam az aki megilletődött és elszaladt.

De már elég homályosan emlékszem. Lehet hogy nem szexeltek.

2015. aug. 19. 14:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát nem éppen a kérdésedre a válasz, de engem meg az unokanővéremet már majdnem sikerült rajtakapni a szexen...

Kicsin múlt hogy ne tudják meg.

2015. aug. 19. 15:25
 3/4 anonim ***** válasza:
13 éves voltam amikor a 17 éves bátyámat és a barátnőjét kaptam rajta,azóta kopogok...
2015. aug. 25. 21:34
 4/4 anonim válasza:
Hello:) Mi az öcsémmel (én kb. 6 az öccsém pedig talán 4 éves lehetett), fölmentünk az emeletre megkeresni a szüleinket, mert már egy jó ideje eltűntek, és kiváncsiak voltunk hogy hol lehetnek. Ahogy közeledtünk apukám szobája felé (én és az akkoriban 2 restvérem anyuval egy közös szobában, apukám pedig külön szobában aludt, mert hangosan horkolt mindig, és zavart minket),azt hallottuk, hogy amyukám sóhajtozik. Apukám szobájának az ajtajából kitört egy kis darab, szal könnyen beláttunk. Mezetelenül voltak, és egymáson feküdtek. Apukám alul feküdt, és a kezeivel ritmikusan emelgette föl, aztán magához anyukámat. Apukám végtelenül türelmesen, és kedvesen mondta nekünk, hogy menjünk játszani. De mivel mi nagyon kiváncsiak voltunk hogy mit csinálnak épp, és nem értettünk a szóból, apukám a kitört fadarab helyére egy párnát tett. De mi azt újból és újból kivettük onnan, úgyhogy apukám és anyukám ha jól emlékszem a jelenlétünkben folytatta tovább. De mi csak annyit láttunk hogy apukám ritmikusan emelgeti magához anyukámat, és boldogan mosolyogtak közben. Szal nem tudom pontosan, hogy amikor ott voltun szexeltek-e vagy sem. Aztán egy idő után meguntuk a leskelődést az öccsémmel, és elmentün játszani.
2015. aug. 27. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!