Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik nektek ez sok lenne?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik nektek ez sok lenne?

Figyelt kérdés
Van parom. Egyutt elunk. Mindketten dolgozunk. De en napi szinten van hogy akarnam a szexet viszont a pasim nem. Mert hogy o faradt. Sokszor szajjal elegitem ot ki. Nagyon kivanom a szexet van hogy napi 2x is. De azt mondja neki ez sok. Nyugodjak ebbe bele? 24l
2015. aug. 19. 09:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Ha neki ez sok akkor igen nyugodj bele.

De nem mindenki ilyen. Én például van hogy napi 3x is kívánom a szexet. Van akinek a napi 1 is bőven elég vagy sok is naponta.

2015. aug. 19. 10:00
 2/19 datass ***** válasza:

Nekem ez nem lenne sok mivel magam is kívánom napi 2x.

Az más kérdés hogy ebből heti 4 van meg.

29/F

2015. aug. 19. 10:02
 3/19 anonim ***** válasza:

Hát én 7/24ben kívánom a szexet párkapcsolatban is egyedül is. Akár többször egymás után akár napszakokra bontva reggel indulás előtt este vacsora után.

Ahhoz szerintem sosem lehet fáradt az ember :D 25/F

2015. aug. 19. 10:03
 4/19 A kérdező kommentje:
Enis igy gondolom h nem lehet faradt hozza az ember. Pedig mindketten irodai munkat vegzunk. Nemtudom mit csinaljak. De nekem a heti 3-4 keves.
2015. aug. 19. 10:05
 5/19 anonim ***** válasza:
Keresni kell egy hímringyót! ;)
2015. aug. 19. 10:16
 6/19 anonim ***** válasza:
Minden pasi legalább 2x kívánja a szexet egy nap, de legkevésbé SEM ugyanazzal a novel. Ha nincs más partnere rajtad kívul akkor már biztosan nem akkora nagy orom neki a szex. Kivéve, ha nagyon-nagyon jó noci vagy mert akkor évekig is lehet ugyanazzal.
2015. aug. 19. 10:30
 7/19 anonim ***** válasza:

6os részben, de nagyon nagy marhaságot írtál! :D

Próbáljátok jobban beosztani az időt, legyen ideje minden nap rendesen kipihennie magát. Idővel feltöltődik és lehet tövvet tudsz kihozni belőle.

Vagy használj ajzó szert a tudta nélkül! :P

2015. aug. 19. 10:48
 8/19 anonim ***** válasza:

Azért látszik, hogy nem sok válaszoló dolgozott már felelősségteljes pozícióban életében egy napot sem. Simán lehet fáradt, de még inkább stresszes. Gondolom nem okozna gondot neki ha leszopod, vagy egy-egy gyors menet. De leginkább türelme nincs ahhoz, hogy kellően rádhangolódjon, kellő időd fordítson rád, mert jót akar neked, a maximumot.

És akkor ehhez hozzájön, hogy nem mindenki ugyanannyira kívánja. Lehet alapból kevesebbet igényel, mint te, most pedig a fentiek miatt tovább csökkent neki. Próbáld ráhangolni, támaszt adni neki stb stb. Hangold rá, ne csak elé térdelj és várd a csodát.

Persze ettől még lehet bármi más, félredugás, megunt, nem szeret stb, de én a fenti esetet simán el tudom képzelni egy jó kapcsolatban is.

2015. aug. 19. 10:59
 9/19 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen idoszakom a feleségemmel, de ilyenkor már tudja, hogy tobbet kell beleadnia, minden nap le kell szopnia egy kis golyó meg seggluknyalással egybekotve, szexibben kell oltoznie, koplalni is szokott egy kicsit és minden visszakerul a rendes kerékvágásba.
2015. aug. 19. 11:04
 10/19 A kérdező kommentje:

9es akk ez azt jelenti hogy te nem kivanod ot? Koplalni senkiert sem erdemes. Ha par kilod felszed attol is kivannod kellene.

Na igen. A munka es a stressz valodi ok lehet. En megertem. Csak regen is igy volt, most jott elo ez a tema.. De hat majd oldodik :)

2015. aug. 19. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!