Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb? A kapcsolat, vagy a barátság extrákkal?
Érveket is mondjatok hogy szerinted miért jobb az egyik mint a másik :)
Kérlek korod és nemed is mellékeld :)
Utolsó: És meséld már el kivel volt jobb Mikey egérrel vagy Micimackóval?
18L....
"szerintem semmi baj a fiatalkori szexkapcsolattal...én pl.így érzem jól magam(ahogy sokan mások is):"
Pontosan erről beszélek, nyuszó-muszó! Most kényelmes, de később megszívod miatta.
#15-ös vagyok
Később sem fogom megszívni,de kösz,hogy aggódsz. :) Karrierista típus vagyok,a jövőképemben egyáltalán nem szerepel semmiféle hosszútávú partner,se házasság.Ez természetesen változhat,de nem igazán hiszek benne,mivel én nem akarom,hogy változzon.
18 éves létedre valóban 15-ös vagy. Érzelmileg. Fogalmad sincs az életről. Tudom, hogy te ezt nem így látod, hisz 18 éves korában mindenki okosabb mindenkinél. Így van ez, mióta világ a világ. Így volt ez az én időmben is, így volt ez a gyerekeim idejében is. És így is van rendjén. Ha nem lenne a fiatalok feneketlen önbizalma, még mindig kőbaltával kergetnénk egymást.
Mindazonáltal a érzelmi élet olyan szegmense a világnak, amiben jobb, ha nem foglalsz kategorikusan állást.
Sztem a kapcsolat. Én sosem voltam a másikban, de félnék, hogy beleszeretek, és közben összejön valakivel.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!