Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a farkam? Ez nem normális nem?
Figyelt kérdés
Felállítom, utána hagyom, hogy lenyugodjon. Akkor félkemény, de sokkal vastagabb mint amikor keményen áll, jah és nagyságba is ugyan akkora mint amikor áll...
Másnak is ilyen a farka ?
Szóval félkeményen sokkal vastagabb ? és ugyanakkora mikor teljesen keményen áll ?
Amugy ha meglátnák a csajok félkeményen biztos örülnének, hogy huu, ha teljesne áll akkor majd milyen vastag és nagy lesz...de inkánbb elromlik a farkam...vékonyabb lesz és a nagysága is ugyanakkora marad azaz 14 cm ...
Más is van iyg vagy csak nekem iylen a farkam ?
2015. aug. 17. 21:34
1/4 anonim válasza:
hús farkad van ennyi az egész semmi több...
2/4 anonim válasza:
nekem is húsfarkam van, de lankadtan vagy félkeményen is vékonyabb, mint állva
4/4 A kérdező kommentje:
itt válaszolok a privátra.
Igen megmértem
2015. aug. 17. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!