Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 13/F vagyok és nem nő a...

13/F vagyok és nem nő a farkam. Normális?

Figyelt kérdés

A farkam szőrösödik de nőni nem akar maszturblni szoktam de sperma nem jön( gondolom nem vagyok ivarerett)

Es az normalis hogy egy ilyen kis bőr minimalis bőr csomó van a vegen?

2015. júl. 1. 14:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Húzogatni kéne..
2015. júl. 1. 14:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Majd nő,van még erre idő,ne idegeskedj ezen
2015. júl. 1. 14:59
 3/5 anonim ***** válasza:
46%

Majd eljön az idő mikor már látványosabb növekedésnek indul

Nem hogy ivarérett nem vagy ,de még a prosztatád sem termel nedvet.A fitymád vége meg így néz ki ,ezzel sem vagy egyedűl .Ez nem probléma .

2015. júl. 1. 17:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat megnyugodtam. :)
2015. júl. 1. 18:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Spermát legkésőbb 16 éves korra kell hogy a szervezet termeljen,így emiatt még nem kell aggódnod,valóban még nem vagy nemzőképes ennyi.De sok fiúnak csak 14 évesen termel a szervezete spermát.

Még csak most kamaszodsz így biztosan fog még nőni a péniszed.

De mekkora az a pici?

Magasságod?

A te korodban aki pl viszonylag alacsony azoknak gyakran a fejlődés,a szőrösödés,pénisz növekedés később indul meg,sokszor amíg alacsonyak pici méretük van,de amint elkezdenek magasságra nyúlni a péniszük is nőni kezd.

Ha a makkodat és a fitymádat összekötő bőrdarabra,pici kis,vékony csík gondosz akkor az a fitymafék és normális dolog.

Nagyon nem mindegy hogy milyen magas vagy hiszen egy 155 és egy 170 cm magas 13 évesnél is másképp néz ki mondjuk egy 8 cm pénisz méret érted.Az egyiknél nem olyan pici,de a 170 cm magasnál már picike.

A korodbeli fiúk a méretükről amúgy is sokat hazudoznak,jó pár cm-vel nagyobbat mondanak.

A felnőtt férfiak átlag mérete mereven 12-16 cm és te még csak most kamaszodsz.

Fog az még nőni,a te korodban az egészen kicsi sem baj még,simán 6-13 cm-ig bármi lehet.

2015. júl. 4. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!