13/F vagyok és nem nő a farkam. Normális?
A farkam szőrösödik de nőni nem akar maszturblni szoktam de sperma nem jön( gondolom nem vagyok ivarerett)
Es az normalis hogy egy ilyen kis bőr minimalis bőr csomó van a vegen?
Majd eljön az idő mikor már látványosabb növekedésnek indul
Nem hogy ivarérett nem vagy ,de még a prosztatád sem termel nedvet.A fitymád vége meg így néz ki ,ezzel sem vagy egyedűl .Ez nem probléma .
Spermát legkésőbb 16 éves korra kell hogy a szervezet termeljen,így emiatt még nem kell aggódnod,valóban még nem vagy nemzőképes ennyi.De sok fiúnak csak 14 évesen termel a szervezete spermát.
Még csak most kamaszodsz így biztosan fog még nőni a péniszed.
De mekkora az a pici?
Magasságod?
A te korodban aki pl viszonylag alacsony azoknak gyakran a fejlődés,a szőrösödés,pénisz növekedés később indul meg,sokszor amíg alacsonyak pici méretük van,de amint elkezdenek magasságra nyúlni a péniszük is nőni kezd.
Ha a makkodat és a fitymádat összekötő bőrdarabra,pici kis,vékony csík gondosz akkor az a fitymafék és normális dolog.
Nagyon nem mindegy hogy milyen magas vagy hiszen egy 155 és egy 170 cm magas 13 évesnél is másképp néz ki mondjuk egy 8 cm pénisz méret érted.Az egyiknél nem olyan pici,de a 170 cm magasnál már picike.
A korodbeli fiúk a méretükről amúgy is sokat hazudoznak,jó pár cm-vel nagyobbat mondanak.
A felnőtt férfiak átlag mérete mereven 12-16 cm és te még csak most kamaszodsz.
Fog az még nőni,a te korodban az egészen kicsi sem baj még,simán 6-13 cm-ig bármi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!