Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Ti is megsértődnétek, ha új kapcsolat elején első pár alkalommal óvszert szeretnék használni?
Szerintem ez teljesen korrekt kivizsgálás.
Arról nem is beszélve, hogy az óvszeres időben el lehet menni pl. egy vérvételre, hogy kiderüljön mindketten egészségesek vagytok.
Nem!!!
Sőt...én sajnos extrém hajlamos vagyok minden irányú nőgyógyászati fertőzésre, rendszeresen járok szűrésre, a volt párom is. Ő ajánlotta fel, hogy legyen akkor minden alkalommal gumi és nagyon örültem neki. Így is nagyon szép kapcsolatunk volt! ;)
Jó, lehet bunkó voltam egy kicsit mert már teljesen nemértettem, hogy mi baja a dologgal, de kb. úgy fogalmazott, hogy "Még soha senki nem akart gumit használni" :DDD Amiből kb. az jön le, hogy nem teljesen szexpartnerektől mentesen töltötte el ezt a fél év egyedülállóságot ráadásul nem is használt velük óvszert erre fel mondtam a bunkónak ható szöveget, hogy :
"Akkor méginkább kéne óvszert használnunk" :D
Nem volt bunkó a válaszod. Pont ahhoz mért volt, amit ő mondott.
Felé se nézz. Szexeljen akkor össze-vissza mindenkivel gumi nélkül, téged meg kíméljen meg a bőr- és nemibeteg gondozótól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!