Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex a Balatonba?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex a Balatonba?

Figyelt kérdés
Van valakinek tapasztalat, tanácsa? Este olybá tűnik, ki fogom próbálni, de őszintén szólva, nem nagyon tudom, mire számítsak. Szerintem ez gusztustalan és kicsit perverz, viszont barátnőm nagyon ajánlgatja már egy ideje, úgyhogy beadtam a derekam. Magam részéről nem vagyok oda, az ilyen extravagáns dolgokért, sokkal jobban kedvelem a hagyományosabb örömöket. Azonban ő egy egészen más világ, a fantáziája csak úgy szárnyal ilyen téren. :D

2015. aug. 16. 17:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Egy tó amibe számtalan állat/ember/egyéb életforma teleszart/telehányt/telepisált.... én nem tenném :D
2015. aug. 16. 17:16
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
Nem. Szex a Balaton partján egy helyesírási szótáron ülve. :)
2015. aug. 16. 17:18
 3/11 anonim ***** válasza:
67%
vizbe szerintem amúgy sem jó, mert túl "nedves" lesz, és nem lesz meg az a jó szük sikamlós érzés. kádban már nem egyszer szexeltem, de sokkal jobb "normálisan". ha annyira balatonon akarsz szexelni, csináljátok az öltözőbe. nekem már volt ilyen kaland, jó móka volt, ha van ilyen kis pad vagy deszka az ölzözőbe leülsz, a csaj meg bele, és szembe van veled vagy hátulról, tök jó, vagy neki döntöd a falnak és hátulrol. más pozok nem nagyon férnek bele mert kicsi a hely, de egyszer ki kell probálni! :)
2015. aug. 16. 17:19
 4/11 anonim ***** válasza:
11%
Haver, te nem vagy magadnál. Bárcsak az én barátnőm akarna szexelni velem a Balatonban. Csináld helyettem is!!! :D
2015. aug. 16. 17:22
 5/11 anonim ***** válasza:
Én csináltam csajom nagyon élvezte.
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is csatlakozom az elsőhöz, az a víz nagyon koszos, nagy a fertőzésveszély.
 7/11 anonim ***** válasza:
67%
Én félretennék sok pénzt a helyedben. Hogy legyen miből gyógyszert venni majd a fertőzésekre.
2015. aug. 16. 17:36
 8/11 anonim ***** válasza:
67%
Elsőre jól hangzik, de én sem tenném! Ha belepumpálod a csajba a vizet, fertőzést is kaphat tőle. Inkább elégedjetek meg a meztelen fürdőzéssel és folytassátok a parton vagy a szálláson. /F.
2015. aug. 16. 17:40
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha a barátnőd nem szeretné, hanem ajánlgatja, akkor van számodra egy rossz hírem.
2015. aug. 16. 19:11
 10/11 anonim ***** válasza:

Mi csináltuk pár hete. Vízben nem annyira élvezetes. Ámbár bennünk volt a fertőzésveszély lehetősége, szerencsére nem lett semmi bajunk.

L

2015. aug. 16. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!