Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefekudtem a baratnom pasijaval mit tegyek?
érted, nem elég hogy egy istenverte szégyentelen r.i.b.a.n.c. vagy, de tönkretettél egy kapcsolatot és egy barátságot is, barátságot mert ezek után ha megtudja a csaj akkor veled befejezte a bármilyen nemű kontaktust és volt barátnő nincs barátnő, meg egy kapcsolatot is b.a.z.d.m.e.g. mert előbb utóbb úgyis kiderül majd, és azt te nem fogod megköszönni amit kapni fogsz az élettől, a pasi meg, hááát... elég nagy s.e.g.gfej a tesóm hogy ilyet megcsinált :( hát igen... a mai világ.
miért nem lepődök meg, valaki ira le nekem mert nem tudom :/
Az enyémet megint törölték pedig másodszorra nem káromkodtam! :D
Na még egyszer! :D
Ne nevezd a barátnődnek!...Undorító vagy...gerinctelen.....de a csávó is...megérdemlitek egymást csak szegény lányt hagyjátok békén örökre...
pont a szuletes napjan vesztek ossze es hat elment inni.A helyen osszefutottunk,de akkor en mar nem is tudtam ki vagyok.Azutan reggel egy hotelben ebrettem meztelenul.Annyit mondott nekem hogy ne haragudjak amiert kefektetett.En meg nem ertettem hogy mi van ezert megbeszeltuk hogy titok marad.
Meg hozza tette hogy regota fantazial velem de en errol nem tudtam!
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!