Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szereti az anális szexet? És ha igen akkor miért?
Osztott dolog ez. Egyszer aztirje mindenki hogy fujjj maskormeg hogy huu de jooo :/ az en baratnom hallani sem akar rola, bar en mar nagyon kiprobLnam...de nem eroltetem ra. :)
24/f
Én kb5 lánnyal csináltam már. Előtte neten beszélgettem pár lánnyal chat-en, és akkor a feleségem sok-sok hónap alatt rábeszéltem, elmondtam, hogy írták, van akinek jobb, mint a rendes, és épp ezért csak normális pasinak engedi, mert idióták, és erőszakosok jól el tudják cseszni. Sima szex közben exem mondta, na, most megengedem, mert igen jó volt épp neki. el is volt lazulva, elsőre kis testápolóval bele is csusszant elsőre vagy félig. pár percig csináltam, akkor szólt, hogy kezd kellemetlen lenni neki, egyből ki is húztam, és folytattuk simán. Épp ezért egyre többször megengedte, mert figyelmes voltam. Más okok miatt válás... szerelmes lett másba.. mindegy. utána a barátnőm szerette. Orgazmusa is volt közben. Bár ritkán engedte, nem értem miért, de többször is úgy volt orgazmusa popószex közben, hogy másképp nem izgattam, sem ő magát. A férfiaknak ugyanúgy erogén zóna a popsi, nekem ez a barátnőm franciázás közben (már 1-2x megvoltunk, és folytattuk) az ujjával el kezdte körkörösen uizgatni, majd bedugta za újját. Mivel előtte már elélveztünk1-2x, lankadt voltam, azért franciáztunk. ahogy a szájában voltam, lassan keményedni kezdtem, de ahogy bedugta az újját, igen csak gyorsabban. És igen is jó érzés volt! Igaz, nekem is csak 1-2 percig, aztán zavaró lett, abba is hagyattam vele, igaz, alig akarta abbahagyni. Lényeg, sok hülye előítéletes ember biztosf@ßságokat fog erre írni, de igen is erogén zóna.
Utána lévővel próbáltuk, igaz, nehezen vettem rá, de ő meg olyan szűk volt, hogy az első ujjpercem is kilőtte a popsija amint bedugtam. Nem ment. Nekem hiányzott is.
Tavaly aki volt barátnőm, ő kifejezetten szerette. Már jópár éve csinálta előttem is, így hát, mikor oda került a sor pár alkalom után, hogy rákérdeztem, simán mondta, persze, rakhatom oda is. Bele is mehetek? kérdeztem, Persze, volt a válasz. így, amíg pihentette a fogamzásgátló szedést, mindig ott mentem el. Tetszés szerint játszhattam bármelyik nyílásában. Neki teljesen természetes volt, és ő is többször csak a popószextől orgazmust élt át. Szintén úgy, hogy nem csináltunk semmit semmivel máshol.
Aki lány ki szeretné próbálni, tényleg türelmes intelligen pasit válaszson, mert ismerek olyan nőt, aki egy magas, izmosszerelmének megengedte, aki egy vadállat volt, és napokig vérzett, mert elrepedt, és alig mert enni, hogy ne legyen széklete, mert majd beleőrült afájdalomba. A szerelem sokszor elveszi az észt, meg az izos pasik... Szóval figyelmes, türelmes pasival ha megpróbáljátok, akkor igen jó élmény lehet, akár jobb, mint a sima. Mondjuk annyi, hogy lehet nem elsőre... mint a szűzességnél. Feleségemnek én vettem el, és első nem volt a legjobb este, de a hajnali már eszméletlen volt mindkettőnknek. Kb így kell a popóval is, úgy nekiállni, hogy nem egy alkalmasra, hanem lehet első alkalom csak újjal tágítás, esetleg picit, vagy percekig behatolni... De pl a nő az ujjal tágítást magának is megcsinálhatja, ha azt szeretné, hogy a próbálkozás ne legyen rossz élmény. esetleg vékonyabb vibrátorral. A tavalyi csajjal én is próbáltam, hogy vibri meg én ketten dugtuk :D. egyik lukban én voltam, másikba a vibrit raktam, nem vastagot. Aztán fordítva is.
Szóval, nem mindegy kivel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!