Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valami baja van, hogy állandóa...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami baja van, hogy állandóan szexelni akar?

Figyelt kérdés
Amióta először lefeküdtem a barátommal(3 hónapja),azóta legalább napi kétszer szexelünk,de volt már,hogy háromszor is egy nap,és komolyan lefáradtam.
2015. aug. 15. 19:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

egy ilyen "kérdés" alatt ilyenen vitatkozni? :D

én 23 vagyok ő 25, nála egy befogadott rokonnal él egy szobában aki árván maradt (17 éves már és tudunk kettesben lenni azért mégis..), az apja kibirhatatlan menekülne onnan :)

itt lenne hely bőven de ugyszintén "apa ágon" hoszabb távon együtt élni "nem előnyös"..

Aki ilyen környezetben nő fel az tudja miről beszélek, aki meg egyke és a szülei a végtelenségig kényeztették az ugyis mindenben talál belekötni valót :D

albérletben városban rámegy havonta 40-100 között és sosem lesz a tiéd :)

Itthon is adok mindenbe de töredéke mivel magamra mosok és mindent megcsinálok, a pénzt meg azóta is rakjuk félre.

Aki logikusan épiti a jövőjét nem albérletbe fog menni. Minek is vitatkozzak :) Igazi falusi legény ami miatt meg is szerettem, hogy mindent magának teremt meg, igy egy saját ház mindenhogy előnyösebb, bár tényleg, aki arra vár, hogy házat örököljön sosem fogja megérteni.. :D

Továbbra is kitartok azon állitásom mellett, hogy ha szeretsz valakit akkor is lehetséges, hogy nem csak heti 2-3x szeretkeztek (együttéléssel persze apad ez a vágy.. de ha 4-5 napig "éhezel" és 2 napotok van csak kihasználjátok nem?:) )

2015. aug. 16. 16:35
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát jól van, nekem aztán mindegy, csak máskor fogalmazz pontosabban. Te írtad, hogy akár 3 napig, akár másfél hétig vagytok együtt, kb. csak a dugásról szól minden. Meg hogy a cél a "baba". Erre kérdzetem én, hogy mire fel, ha távkapcsolat, együtt se laktok, más rossz szemmel nézné, meg nincs is saját lakás/ház?
2015. aug. 16. 16:56
 13/13 anonim ***** válasza:

a 1,5 hét két nyaralás volt, kihasználtuk az egyedüllétet :)

a többi meg majd meglesz, a pontatlanságért elnézést nem hittem hogy lesz itt jelentősége :D

2015. aug. 16. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!