Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mi a véleményetek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi a véleményetek a kikötözős szexről?

Figyelt kérdés

Ki próbálta már, bejött-e neki, azóta csinálja rendszeresen?

És ki az akinek izgatja a fantáziáját, ki szeretné próbálni?

Lányok válaszát várom életkort is írhatok.

Akit érdekel egy videót is tudok küldeni mire is gondoltam. :)

2015. aug. 15. 19:30
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
86%
22es, és neked miért baj hogy a BDSM megegyezéses, és nem bűnözőknek való? :P
2015. aug. 16. 18:47
 22/31 anonim ***** válasza:
88%
16 évesen próbáltam ki először. Tetszett bár nem lett nagyon folytatása. 1,5 éve újból előkerült jelenlegi párommal, és nagyon is bejött, rendszeresen műveljük is. Számomra sokkal változatosabb így a szex, még ha mozdulni sem tudok.
2015. aug. 16. 22:34
 23/31 anonim ***** válasza:
75%

Még nem próbáltam, de nagyon izgat. Küldhetsz videót.

21/L

2015. aug. 18. 02:02
 24/31 anonim ***** válasza:
65%
nekem egy fontos része szexéletemben 23L
2015. aug. 18. 12:03
 25/31 anonim ***** válasza:
Most már kitanulom a shibari kötözés fortélyait, ha ennyire népszerű a dolog :)
2015. aug. 18. 12:13
 26/31 anonim ***** válasza:
4%
Én nem értem hogyan vagytok erre képessek szerintem unalmas találkoztam ilyen nővel kényszeríteni akart engem rá hogy csináljam úgy vele de nemet mondtam mert nem vagyok ilyenre képes. Aztán meg tette saját magával csak lestem ki a fejemből mondom magamban ez most mi féle szentségtelen dolgot követ el saját magával aztá haza felé vettem az irányt majd reggel fel keltem el mentem othonról és ki küldtem rá egy pszichológust majd a pszichológus azt mondta nekem hogy ez a nő egy szex mániás vallási tébolyult elme rohamodot elméjü. Ti is ilyen megszállottak vagytok? Mert ha ti Ezt szeretitek az biztos hogy ti a szerelem megszállotjai vagytok. :-D
2015. aug. 27. 23:25
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

"ki küldtem rá egy pszichológust majd a pszichológus azt mondta nekem hogy ez a nő egy szex mániás vallási tébolyult elme rohamodot elméjü"

Ez egy akkora hülyeség, hogy még te magad sem hiszed el :D

2015. aug. 28. 18:25
 28/31 A kérdező kommentje:

27-es elég élénk fantáziájú mesével dobta föl a kérdésrt, biztosan sokan jót nevettek a válaszán. :D

Egyébként köszönöm a sok eddigi válaszolónak, a komoly válaszokat!

2015. aug. 28. 19:39
 29/31 anonim ***** válasza:
0%
Miért lenne mese? Nem hazudok ilyen vagyok. Vagy te is ilyen beteg vagy mert ez nem az extrém dolklgok közé sorolható. Nekem az az extrém szex amikor egy nőt szabadon hagyok reagálni és 2 napig csinálom vele egyszer ő egyszer én szerintem ez igy korrekt. Mik vagytok ti szex művésznek képzelitek magatokat?))))) :-D
2015. aug. 28. 21:44
 30/31 anonim ***** válasza:

postimg.org/image/f2r3te50v/4ed512fb/

ti találkoztatok ilyen őrültel? Képet én dolgoztam fel viszont a fotót letöltöttem és jobb ha tőlem tudjátok hogy léteznek ilyenek.

2016. febr. 9. 03:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!