Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mi a véleményetek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi a véleményetek a kikötözős szexről?

Figyelt kérdés

Ki próbálta már, bejött-e neki, azóta csinálja rendszeresen?

És ki az akinek izgatja a fantáziáját, ki szeretné próbálni?

Lányok válaszát várom életkort is írhatok.

Akit érdekel egy videót is tudok küldeni mire is gondoltam. :)

2015. aug. 15. 19:30
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
6%
Mennyi szolgalelkű kis luvnya van itt...aszongya még azt élvezi ha alá van rendelve...:D Hát tudod ki kezelné az ilyet egyenlő félként, meg partnerként! :D Kis megalázkodó csicska geczik! :D
2015. aug. 15. 20:41
 12/31 anonim ***** válasza:
59%
Én még csak egyszer próbáltam. Huncut akartam lenni, ezért szopás után elővettem egy kötelet és a barátom kezébe adtam. Először nézett rám hogy mit akarok, aztán amikor elmondtam, akkor úgy ímmel-ámmal belement. Szóval nekem nem egy kellemes élmény, inkább úgy érzem felsültem. Ha valakinek magától eszébe jutna esetleg egy későbbi párkapcsolatomban, akkor szívesen kipróbálnám, de erre nem sok esélyt látok.
2015. aug. 15. 20:43
 13/31 anonim ***** válasza:
89%

#12-es

Szerinted azok a nők akik ezt kipróbálják, mert a legtöbbjük már felnőtt nő, meg fog hatódni ezen a cuki kis sértegetésen amit írtál ?

2015. aug. 15. 20:58
 14/31 anonim ***** válasza:

Az tuti, hogy az ilyenek csak akkor jók ha nincsenek megbeszélve. Egyébként erőltetett az egész.

2015. aug. 15. 21:14
 15/31 anonim ***** válasza:
58%
Èn nagyon szivesen kipróbálnám és egyelőre ugy néz ki lenne hozzá partnerem ;)
2015. aug. 15. 21:37
 16/31 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik. Szerencsére volt is már részem benne. :)

29/N

2015. aug. 15. 21:46
 17/31 anonim ***** válasza:
76%
Szeretem. Volt egy több, mint két éves BDSM kapcsolatom (meg pár rövidebb is), nagyon élveztem.
2015. aug. 15. 21:46
 18/31 anonim ***** válasza:
31%

Én szeretem ha kikötöz a párom, és ezt ő is élvezi. Bevallom, kicsit szub is vagyok, így ez nem meglepő. Van, hogy én kötözöm ki őt, néha nekem esik jól, ha húzhatom az agyát, látom hogy nagyon élvezi.

L

2015. aug. 15. 21:47
 19/31 anonim ***** válasza:
24%

Engem teljesen hidegen hagy ez a kikötözős dolog, semmi izgatót nem találok benne. A normális és jó szex a finomságon múlik, vagy anyagfétisen, illatokon.

A kikötözést sose értettem, annak akkor lenne értelme, ha fognál egy kötelet a partnered mindenféle tudta nélkül, és kikötöznéd, ő meg ordítana segítségért, nem akarná. Na az úgy már valami, az úgy izgató. De hogy minkét fél belemegy, abból elveszik az izgalom, akkor jobb, ha ki se kötözik egymást.

2015. aug. 15. 22:56
 20/31 anonim ***** válasza:
0%
20-as miért lett leszavazva? Most valakinek az fáj, ha nem jön be neki a kikötőzős szex? Amúgy meg teljesen igaza van...annak mi értelme, hogy előre megbeszélik, hogy figyi, most kikötözlek, de úgy csinálunk, mintha nem akarnád...:D
2015. aug. 16. 16:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!