Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek a kikötözős szexről?
Ki próbálta már, bejött-e neki, azóta csinálja rendszeresen?
És ki az akinek izgatja a fantáziáját, ki szeretné próbálni?
Lányok válaszát várom életkort is írhatok.
Akit érdekel egy videót is tudok küldeni mire is gondoltam. :)
#12-es
Szerinted azok a nők akik ezt kipróbálják, mert a legtöbbjük már felnőtt nő, meg fog hatódni ezen a cuki kis sértegetésen amit írtál ?
Az tuti, hogy az ilyenek csak akkor jók ha nincsenek megbeszélve. Egyébként erőltetett az egész.
Nekem tetszik. Szerencsére volt is már részem benne. :)
29/N
Én szeretem ha kikötöz a párom, és ezt ő is élvezi. Bevallom, kicsit szub is vagyok, így ez nem meglepő. Van, hogy én kötözöm ki őt, néha nekem esik jól, ha húzhatom az agyát, látom hogy nagyon élvezi.
L
Engem teljesen hidegen hagy ez a kikötözős dolog, semmi izgatót nem találok benne. A normális és jó szex a finomságon múlik, vagy anyagfétisen, illatokon.
A kikötözést sose értettem, annak akkor lenne értelme, ha fognál egy kötelet a partnered mindenféle tudta nélkül, és kikötöznéd, ő meg ordítana segítségért, nem akarná. Na az úgy már valami, az úgy izgató. De hogy minkét fél belemegy, abból elveszik az izgalom, akkor jobb, ha ki se kötözik egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!