Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
170 cm és az alatti férfiakat kérdezném. Ti testképzavarba szenvedtek? Azaz beképzeltiket magatoknak, hogy alacsonyak vagytok?
Sose értem, hogy miért épp a "kis ember nagy bottal jár" a default vigasz.
Nekem egy jó átlagos 17-es van és ezzel is komoly fájdalmakat lehet okozni(arról nem is beszélve, hogy minél nagyobb, annál kevésbé lesznek megengedőek a nők ha a hátsó ajtón próbálkozol). Ne akarjatok 20-as farkat, mert nincs semmi értelme és inkább korlát, mint lehetőség.
A kérdésre válaszolva igen, én is alacsony vagyok(170) és valóban okozhat némi testképzavart, de ez csak akkor zavaró, amikor az ember keresési fázisban van. Ha talált valakit, akkor hajlamos teljesen megfeledkezni róla.
Amúgy létezik egész jó optikai tuning(szűk, arányos ruhák; emelt talpú cipő; kigyúrt, izmos váll- és mellöv; magasító hajviselet,stb.), de erről a nők jobban tudnának mesélni.
Ha van rá affinitásod, megpróbálhatod ezeket, de szvsz annyit érsz el vele, mint a nők a nagy sminkparájukkal: összerakja magát, szépnek látszik, aztán hajnalban megindul a para, hogy mi lesz, ha lelepleződik és csak egy szürke egér van a vakolat alatt...
Ez nem beképzelés! 170 cm alatt tényleg nem vagy magas!
Persze ez nem gond, sok alacsonyabb lány is van.
De attól még a számok, azok számok.
160 - 162 cm között vagyok. Igen, alacsony vagy és tudom is. 23 éves.
Zavar de nem tudok mit csinálni. Barátnőm is pont velem egymagas. Így könnyebb egy kicsit elviselni.
Én elvileg 175-176 vagyok vagyis a gyógyszertárban a gép ezt szokta mérni, de nekem olyan durva komplexusom van, hogy egyszerűen nem hiszem el. Pedig 4 éve 16 évesen is 174-nek mért az orvos manuálisan, szóval e körül lehet az igazság, meg azóta nőhettem is 1-2 centit.
De én már sok eszközzel megmértem magam és mindig csak 170 körüli eredményt kapok, ami nagy különbség.
Az buszon állva is mindenkivel hasonlítgatom a magasságom és nagyon havar, hogy alacsonynak érzem magam.
Igaz, hogy vannak olyan tini lányok akik deszkás cipőben járnak és alig érnek a vállam felé, de bőven akad olyan csaj/nő is aki magasabb nálam 1-2 cm-el és az alkatából ítélve nem őt tartom égimeszelőnek.
Ilyenkor mindig elsűlyedek szégyenemben, keresek egy ülőhelyet, hogy leüljek, hogy ne látszódjon annyira az alacsonyságom. Ha nincs, akkor leszálok és megvárom a következő buszt.
Ha legalább nagyon jóképű lehetnék, akkor nem zavarna ez az egész, de nincs így.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!