Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretöt akarok! De félek a helyzettöl és a lebukástól?
Fèrjnèl vagyok!Ès hàt szègyen nem szègyen,unom a banànt :D!
Sokszor eljàtszottam màr a gondolattal hogy milyen lenne ujra szexelni egy ex pasimmal!A pàromat szeretem,de unalmas a szex nem talàl ki uj dolgokat semmi fantàziàja nincs!Mindent èn talàlok ki,ès van hogy nem akarja az uj dolgokat mert ö ehez fàradt! :(
Mit tegyek?Volt mar igy valaki?ja ès privàtot nem kèrek!Köszönöm!
Az ilyen kérdések miatt (van belőlük egy pár) van az, hogy sohasem akarok kapcsolatot, akármennyire is vágyom rá. Minek házasodik meg az ember akkor?
A világ megérett a pusztulásra. Neked pedig szívből gratulálok.
Szerintem is a grupi lenne a megoldás!
Nálunk hasonlók voltak a problémák: minden OK, csak a szex unalmas, programozott, szinte terhes, miközben folyton ...hatnékom volt.
Hosszú válogatás után összejöttünk a férjem régi barátjával meg a nejével... Nagyon összejött...
Azóta voltunk más párokkal (voltak olyanok akikkel soha nem akarok találkozni többet) de vannak kellemes élményeink - és a házasságunk azóta új irányt kapott: a férjem leszokott a cigiről, kevesebb sört iszik, és vigyáz az alakjára. Én is sokkal jobban érzem magam...:)
Sokkal kevesebb a vita, és már nem féltékenykedünk!
(az első alkalom volt a legnehezebb, de a baráték átsegítettek rajta. Szokni kell - de meg lehet szokni - ezt a felállást. Soha sem hagynám el a férjemet, s ő sem menne sehova.) Kár, hogy a férjed nem akarja - és ebben az a rossz, hogy erőltetni sem szabad, mert az úgy soha sem fog működni!
most tőlünk vársz megerősítést hogy helyes lenne-e?
mindenki más.
Ha nem akarsz privátot, mire számítasz?
Arra, hogy valaki itt felajánlkozik névvel és telefonszámmal?
Vagy csak a lelkiismereted akarod nyugtatni mert van már kivel vígasztalódnod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!