Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretöt akarok! De félek a helyzettöl és a lebukástól?
Fèrjnèl vagyok!Ès hàt szègyen nem szègyen,unom a banànt :D!
Sokszor eljàtszottam màr a gondolattal hogy milyen lenne ujra szexelni egy ex pasimmal!A pàromat szeretem,de unalmas a szex nem talàl ki uj dolgokat semmi fantàziàja nincs!Mindent èn talàlok ki,ès van hogy nem akarja az uj dolgokat mert ö ehez fàradt! :(
Mit tegyek?Volt mar igy valaki?ja ès privàtot nem kèrek!Köszönöm!
ha nem jó a kapcsolat akkor vagy rendbe hozod vagy szakítasz...a megcsalás helyett mindkettőtöknek jobb lenne...
én csak annyit tudok neked kívánni ha megcsalod remélem lebuksz és sokkal rosszabbat kapsz vissza az élettől :)
22F
Szia,
ÉN voltam már így , bár nem voltam házas csak kapcsolatban voltam. Szerintem ha eljut az ember erre a szinte onnantól már nem sok értelme van együtt maradni.
A kreativitás hiánya sajnos egybefügg azzal, hogy huzamosabb ideje együtt vagytok és megszokássá vált a kapcsolat.
Minden esetre privátot nem küldök neked, de ha úgy gondolod szívesen beszélek veled erről.
26F
Ezek a fordított ékezetek azt mondják nekem hogy távolról írsz:)
Te szexet akarsz nem szeretőt:)
Csak ha nincs meg otthon hát szereznél máshol.
Legalább itt őszinte az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!