Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal már 6 éve együtt vagyunk és úgy néz ki h össze is házasodunk de lehet h kihagyok valamit vagy nem éltem ki magam?
30 lesz pár hónap múlva.
nem akarunk még összeházasodni rögtön csak megkérte a kezem
en voltam massal is.. de 5 ev utan ossze hazasodtunk. o volt 31 en 23. amikor megkerte a kezem enis nagyon megijedtem aztan agyalni kezdtem hogy biztos jo e hogy igent mondtam, ot e akarom... meg hogy ki eltem magam.. nekem is eszembe jutott..
sosem tudom meg, mar feleseg vag, de boldog. neha ha megnez a furdoben vagy utcan egy ferfi imponal hogy megnezett, es nem kaphat meg mar mert feleseg vagyok. et magadban kell eldontened mit erzel. boldog e vagy. vagy masal boldogabb e lehetnel.
Elég féltékeny típus szóval nem engedné meg h mással legyek.
Elég sokan megnéznek és érdeklődnek irántam kissé túl sokan is ezen össze is szoktunk veszni.
Nagyon szeretem de túl nagy ahoz az egója h elviselje h mással is voltam megcsalni meg nem akarom.
Én meg 16 évesen, mindketten kis szüzek voltunk, most meg már megvolt eljegyzés 2 hónapja, összeköltözés is esedékes a nagyon közeljövőben, utána pár év múlva gyerekek, stb.
Szerintem, ha szeretsz valakit, nem akarod mással kipróbálni, akár megengedné, akár nem. Én legalábbis sosem aggódtam azon, hogy nem "éltem ki" magam, mert szerintem nem maradtam le semmi fontosról.
Inkább barátoddal kéne megbeszélned ezt a dolgot...
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!