Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hatásos lenne, ha jól felhúzná...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hatásos lenne, ha jól felhúznám, aztán otthagynám a francba?

Figyelt kérdés
Megtudtam, hogy a lakótársam nagyon durván kibeszélt a legjobb barátnőmnek, de még kb. azt is elmondta, milyen pózban csináltuk. Annak ellenére, hogy külön megkértem rá, hogy ne beszéljen vele rólunk, mert barátnőm féltékeny, ennek ellenére mégis. Arra gondoltam, bosszúból elkezdem felhúzni, szétcsókolgatom, mintha leakarnám cumizni, aztán mikor már tisztességesen áll, otthagyom, és megmondom, hogy ez csak azért volt, hogy legyen mit elmesélni. Jó ötlet lenne?

2015. aug. 14. 10:41
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Én nagyon is szerettem ezt a srácot és a barátnőmet is, de ők elárultak, kigúnyoltak engem, sőt a mai napig ezt teszik. Megnézném ki az, aki ezek után nem kezdené el őket gyűlölni. Iszonyat nagy csalódást okoztak nekem, mind a ketten. A barátnőm azért, mert szerintem nem barátnő az, aki keresztbe tesz a srácnál, akit szeretsz, főleg nem ilyen mértékben. A srác azért, mert megbíztam benne, rengeteg dologról beszélgettünk, elég sok mindent elmondtam neki, és elég sok közös titkunk-dolgunk volt, de ő csúnyán visszaélt ezzel, visszamondott mindent barátnőmnek.
2015. aug. 14. 14:38
 22/29 anonim válasza:

Elhiszem, hogy ki vagy akadva, de nagyon rossz az ötlet. Miért nem iktatod ki őket az életedből? Úgy jön le, hogy mindkettő csak fájdalmat okoz, és szerelmesnek sem tűnsz, szóval minek szenvedsz velük?

Másrészt, ha csak viszket, akkor dugasd meg magad, és kész. El kéne dönteni, hogy mire szeretnél kilyukadni: szerelem, barátság, lakótársi viszony, vagy kiiktatás.

Egyelőre elég gyerekes ez a civódás mindhárom fél részéről.

2015. aug. 15. 12:56
 23/29 anonim ***** válasza:
Az ilyen bosszú mindig pitiáner lélekre vall.
2015. aug. 15. 20:39
 24/29 anonim ***** válasza:
Téged kéne felhúzni egy fára.
2015. aug. 15. 20:57
 25/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a kedves, megértő választ. A tervem végül véghezvittem, és sikeres volt, elértem célom. Azóta minden happy, már nem súgnak össze a hátam mögött, elgondolkodott a srác és azóta engem is ugyan úgy tisztel, kedvesebb velem, mint valaha!!!
2015. aug. 23. 11:15
 26/29 anonim ***** válasza:
Végül mit csináltál vele?
2015. aug. 23. 13:06
 27/29 A kérdező kommentje:
Elkezdtük egymást húni-ő kezdeményezett, így nem volt nehéz dolgom- aztán átvettem az irányítást, adtam neki egy ki ízelítőt (még sosem cumiztam le), aztán elkezdtem felfelé haladni, majd a fülébe súgtam, hogy mondja el ezt is bnőmnek és otthagytam, kimentem a fürdőbe, meg cigizni. Ő egész este nem aludt,mert gondolkodott, nagyon megérintette a dolog, nem csak testileg, de érzelmileg is. Másnap pedig tisztáztunk mindent.
2015. aug. 23. 23:33
 28/29 anonim válasza:
Ez tetszik :)
2015. szept. 12. 20:13
 29/29 anonim ***** válasza:
Ez a 6 éves sztori miért van kiemelve?
2021. jan. 17. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!