Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hatásos lenne, ha jól felhúznám, aztán otthagynám a
francba?
Figyelt kérdés
Megtudtam, hogy a lakótársam nagyon durván kibeszélt a legjobb barátnőmnek, de még kb. azt is elmondta, milyen pózban csináltuk. Annak ellenére, hogy külön megkértem rá, hogy ne beszéljen vele rólunk, mert barátnőm féltékeny, ennek ellenére mégis. Arra gondoltam, bosszúból elkezdem felhúzni, szétcsókolgatom, mintha leakarnám cumizni, aztán mikor már tisztességesen áll, otthagyom, és megmondom, hogy ez csak azért volt, hogy legyen mit elmesélni. Jó ötlet lenne?
A lakótársad akarod lecumizni, tehát ő jó esetben fiú.
A legjobb barátnőd jó esetben lány.
Tehát vagy Te mint lány, a lakótársad aki fiú és a legjobb barátnőd aki szintén lány.
Ha jól értem, lefeküdtél a lakótársaddal. Hogy jön ide a legjobb barátnőd féltékenysége? Kire féltékeny, miért?
B verzió:
Lakótársad fiú, legjobb barátnőd lány, te fiú vagy. Így sem értem kire lenne féltékeny a legjobb barátnőd...
2015. aug. 14. 12:02
12/29 anonim válasza:
Ez valami tudathasadásos állapot? Kiröhögnek, de azért elkaphatna, látják hogy rossz neked, de hát nincs szíved kirakni... szegényke nem lenne hova mennie. Nem mondom szállásolod, ki is elégíted ő meg kiröhög, hát ehhez pofa kell.
Te valami kifejezett áldozat típus vagy?
2015. aug. 14. 12:02
13/29 A kérdező kommentje:
Azért féltékeny, mert régen tetszett barátnőmnek ez a srác, de őhozzá sose nyúlt és szimplán zavarja a kis egóját, hogy hozzám meg igen. Ezért megpróbál minden lehetséges módon keresztbe tenni nekem ennél a srácnál, tömi a fejét, ami mivel évek óta nagyon jó barátok, sikerül is neki. És nem vagyok áldozat, csak nehéz elvonatkoztatni, mert semmi konfliktus nem lenne köztem és a srác között, ha a barátnőm nem tömné a fejét és nem beszélné folyton ellenem.
2015. aug. 14. 12:10
14/29 anonim válasza:
Miket mond rólad?
2015. aug. 14. 12:32
15/29 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de egy ilyen rosszindulatú embertől bármi kitelik. Amit tudom, hogy mondott, hogy szerelmes vagyok belé, de mivel a srác nem, így nyilvánvalóan ez megijeszti. Illetve azt, hogy totál jól elvagyunk a sráccal, de amint ők kettesben maradnak és beszélnek, utána mindig totál elutasító velem, bunkó, érzéketlen és ahogy csak tud, elkerül. Ők pedig feltűnően jól elvannak. Eléggé levágós, hogy a hátam mögött van szarkavarás.
2015. aug. 14. 12:37
16/29 anonim válasza:
Ők is szexelnek?
2015. aug. 14. 12:50
17/29 A kérdező kommentje:
Nem, ők nem.
2015. aug. 14. 13:15
18/29 anonim válasza:
És ha jól felhergeled a srácot, majd otthagyod kielégítetlenül, szerinted kihez fog menni és miért?
2015. aug. 14. 13:28
19/29 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs, nem is érdekel, remélem felrobban. :D Barátnőmhöz nem hinném, ha rá gondoltál, ha két év alatt nem dugta meg, kétlem, hogy most fogja. Az egyik válaszolónak pedig igaza van, ha már befogadtuk, ki is elégítem, és ennek ellenére van képe így viselkedni, akkor meg is érdemel egy ilyet. Bátor pedig azért vagyok ennyire, mert egyrészt nem ketten lakunk, így bántani nem tud, másrészt igen erős fegyverem van ellene, hogy tönkretehetném az egész életét. Csak félek, mert azt nem akarom, hogy a kapcsolatunk (mégjobban) megromoljon vagy engem utáljon, én csak azt szeretném, ha elgondolkodna magán egy kicsit.
2015. aug. 14. 13:48
20/29 anonim válasza:
Neked kellene inkább elgondolkodnod, hogy összefekszel lelketlenül a sráccal, még csak annyira sem szereted, hogy ne akard bántani, inkább bosszúra vágysz mint egy gyerek. Akit a legjobb barátnődnek tartasz, őt minden hozzászólásodban leszólod és egy rossz embernek állítod be.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!