Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Szeretitek, ha kényeztetik, nyalják a feneketeket?
Figyelt kérdés
2015. aug. 13. 20:40
42/73 anonim válasza:
Igen én szeretem, én is szeretem csinálni a lánynak 30f
45/73 anonim válasza:
jo lenne izgi lenne, kar hogy baratnom sincs
46/73 anonim válasza:
Engem nem vonz ez a dolog, de ha nagyon szeretné a lány, én benne lennék. Valamiért fordítva jobban izgat a dolog.
47/73 anonim válasza:
Az igazság az, hogy ez rohadtul emberfüggő.
Mivel ismerek olyan nőt, akivel el nem tudom képzelni az anális szexet.
Pedig én imádom az anált !
És velük mégsem...
Na ilyen ez a fenékkinyalás is.
Akarom, tetszik a dolog, de nem tudom mindenkivel elképzelni.
Aki korlátozott, azzal én nem is akarom... hiszen meg se érti a lényegét.
Én egy ápoltabb nőnek megtenném, ha tudom, hogy volt beöntés előtte és tényleg tiszta a csaj...menne.
19/ffi
48/73 anonim válasza:
Igaz még csak "szóban" csinálták, a fizikai része nem izgat egyáltalán, nem is érdekel!
F/28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!