Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A 27 éves szűz srác. Tanácsot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 27 éves szűz srác. Tanácsot kérnék, a fenébe is! :D Mit tennétek?

Figyelt kérdés

Röviden a sztori, 27 éves vagyok. A farkamat anyámon és rajtam kívül egy urulógus bácsi látta aki kezelte a fitymaszűkületemet kiskoromban, illetve felnőtt koromban egy kopasz doktorúr valami Kelep ragasztót kent az ujjára és megtapogatta a prosztatámat. Meg a golyóimat.

Ennyi szexuális kalandom volt az elmúlt 27 évben :D

Tudom van velem baj. Az elveimmel legfőképpen... Ugyanis nincs még egy olyan segghülye valaki a Földön mint én :D

Szerintem nincs velem külsőre probléma, bírnak a lányok, tudok is velük beszélni. Bár a jó nőktől mindig lefagyok. Volt több barátnőm is, de az elvem az volt, hogy azzal vesztem el akit igazán szeretek. Nem voltak túl hosszú kapcsolatok, csak pár hónap - így valahogy mindig lemaradtam a tűzkeresztségről. Az egyik barátnőmmel végül azért szakítottunk meg szűz voltam és emiatt elvesztettem a férfiasságomat előtte. Hát ennyi.

Egyéjszakás kalandjaim is lehettek volna többször is, és nem is ronda bányarémekkel, partik után. Csakhogy ott volt a fránya elvem, hogy csak azzal lesz akit igazán szeretek. Na meg szűzen bénázni egy egyéjszakáson? Ehhez tényleg félénk és szégyellős voltam. Amúgy angyali lényként láttam a nőket, akikért lehoznám a csillagokat.

Mára azt gondolom ez egy óriási baromság volt. A nők is emberek, és főképp baromira utálják, hogyha valaki túl jófiú, romantikus, kedves és tejben vajban fürdetné őket. Tényleg a legnagyobb sikerem mindig akkor volt a nőknél, hogyha határozottan keményen kezeltem őket, illetve vicces szórakoztató társként, nem pedig egy filmből kicsöppent bár unalmas romantikus férfiszeretőként. Sajnos felnőttem, elment a fiatalságom, bár 20-nál többnek még sohasem néztek. így már nem könnyű csajozni, főleg hogy baromi kevés ideje van partizni az embernek másoddiploma, karrier, saját cég stb mellett. így baromi nehéz. Sajnos bár sok embert ismerek, sok lányt is, mind-mind foglalt boldog kapcsolatban él, vagy épp inkább csak barátként tartanám meg :D

Szóval ti mit tanácsolnátok? Én el nem mondom többet nőnek, hogy szűz vagyok, mert kb kiröhögött a legutóbbi barátnőm is, onnantól vége volt az önbecsülésemnek.

Gondoltam már prostira is, elmegyek átesek a tűzkeresztségen, egy gonddal kevesebb.

Esetleg Tinderezzek? :D Ott is az a baj, hogy szűzként kéne helytállni és farkastörvények uralkodnak :D Ott nem lehet bénázni. Az a baj a szüzességem már béklyóként tart fogva pszichológiailag, annnyira beleégett a tudatomba.

Hát ennyi, most változtatni akarok valami, mert a Kelepragasztós prosztatavizsgálat Dr. Bruce Wilissel kicsit már sok volt :D

#szüzesség #prostituált #Tinder #vénszűz #szappanozottbetonasztal #Kelep Ragasztó #Dr. Bruce Willis
2015. aug. 13. 11:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 anonim ***** válasza:
Te dolgod, de mások kemény egyetem és meló mellett is tudnak csajozni. Nemcsak végketek vannak, hogy csak meló vsak suli csak csajok, a többit meg kizárod. Megéri neked, higy 30 évesen egy frusztrált idegroncs legyél?
2015. aug. 15. 21:03
 42/75 A kérdező kommentje:

Persze valaki meg tudja csinálni az orvosi mellett, hogy eljár szórakozni, meg simán van ideje kapcsolatokra. Én próbáltam melózni mellette pár hónapig, nem túl sokat de még ez is annyira elvonta a figyelmemet, hogy majdnem elcsesztem. Minden kis botlás 800.000 Ft-nyi tandíjat jelent nálam, úgyhogy nekem kellett az észhez térés. 18-23 éves koromig minden hétvégén piáltunk, a sulit leszartam, nem érdekelt semmi. Kellett egy szigorú életmód, hogy kijöjjek a gödörből. Amúgy dolgoztam egy ideig 20 évesen egy kis cégnél, segéd voltam... és na a főnököm volt a frusztrált idegroncs nem túl jól fizető idénymunkák, sok idióta ügyfél stb. Mindig cseszegetett, hogy takarodjak el tanulni, mert úgy végzem mint ő 35 évesen úgy nézett ki mint egy 50 éves. Nekem panaszkodott mindig, hogy miért nem végzett ő is valami mérnöki egyetemet, most bezzeg lenne fix melója.

Szóval mesterképzéssel inkább vagyok 3-5 évig frusztrált idegroncs no life, ha 30 éves koromtól meg azt csinálom amit szeretek.

de hidd el, teljesen egyetértek, próbálok változtatni a dolgokon.

2015. aug. 15. 21:27
 43/75 anonim ***** válasza:
és mit szeretnel csinalni?? allj most ertem meg te azon sirsz h szuz vagy, mert nincs idod csajozni??! ahoz h dugj egy ket oranal nem kell tobb odamesz es megteszed vhol erre nem kellenek honapok meg minden meg hitlernek is lett bna ideje 45 nyarán rá :D ez egy spontan dolog nem tervezni kell hanem ramenni betenni stb :)
2015. aug. 16. 13:24
 44/75 A kérdező kommentje:

Nem, nem sírok. Nem is tudom már miért tettem fel ezt a kérdést, igazából nincs is semmi problémám :D

http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..

Ez nem a te kérdésed véletlenül? Ha te vagy a vizimentő... na akkor neked sem tökéletes, ha ennyire unod a csajokat :)

2015. aug. 16. 17:38
 45/75 anonim ***** válasza:
ja envagyok az ....unom oket es akkor mi van ...te is unhatnad vegre a markodAt es csajozhatnal :D
2015. aug. 16. 18:21
 46/75 A kérdező kommentje:

"erted na olyan unalmas azosszes k""va ugyanugy szopik meg minden eleg farasztoak"

"igazabol szte, ott van a kutya elasva, hogy unom mar a sok hulye kurat kuuni annyira sablonos okset basni h a falat nezem mar kozben"

Van benne valami amit mondasz, hogy ha enni kell egyél, ha dugni kell dugjál... de én inkább maradnék a minőségnél, hogy ne égjek ki mint egyesek, és ne kelljen a falat bámulni fűrészelés közben :D

2015. aug. 16. 18:42
 47/75 anonim ***** válasza:
figyelj en ezeket csak azert daralom meg mert eppen nincsen jobb dolgom :/
2015. aug. 16. 22:29
 48/75 A kérdező kommentje:
Na de azért hadd irigyeljem egy kicsit a problémádat :D Annyi csaj jut neked, hogy meguntad őket... és az a baj hogy túl sokáig bírod. Képzeld mi lenne, ha egy csaj se jutna, és ha jutna is 1 perc alatt elmennél, vagy csak 12 centis farkad lenne. Na az probléma :D
2015. aug. 16. 23:24
 49/75 anonim ***** válasza:
hat vegulis ja....kossz egesz jo kedvem lett hogy mondtad :D sok sikert es dugjal meg vegre egy not :)
2015. aug. 17. 20:05
 50/75 anonim ***** válasza:
A baj az, hogy minden magyar csak skatulyában, vagy egy meghatározó szó alatt képes élni. Teszem azt Bu*i, Dagadt, Nyápic, Szűz, stb. Álj a tükör elé, és ne zárd magadat egy szó bűvöletébe. Nem vagy szűz. Erős és érett fiatalember vagy.
2015. aug. 19. 01:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!