Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyton felizgulok az öcsém barátnőjére, mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Az ocsem 16 eves es a baratnoje is, en 19 vagyok es este is folyton azon jar az agyam hogy, hogyan szexelnenk. Amikor az ocsem nem volt ott akkor szerintem flortolt velem, szerintem en is bejovok neki. Mit csinaljak??2015. aug. 13. 09:23
1/8 anonim válasza:
Verd ki, aztán majd lenyugszol. Komolyan fontosabb neked a kielégülés, mint a saját öcséd boldogsága?
2/8 anonim válasza:
ne legyél hülye! az öcséd barátnője még véletlen se feküdj le vele és semmi ne legyen köztetek...
22F
3/8 anonim válasza:
Hm lehet bejossz neki. De nem is gondolja vegig a csajszi h ket testvert szakithat szet.
Probald kiverni a fejedbol a kiscsajt. Olyan nincs h nederulne ki hogy lefekudtel vele ..
Nincs kozeledben csaj akivel kikezdthetnel es feledtethetne a lanyt? 23l
4/8 anonim válasza:
Várj még két évet a szexel. A többi mehet, miután az öcséddel is megbeszélted.
5/8 anonim válasza:
kérd meg, hogy mutasson be a baráti köréből valakinek!
6/8 anonim válasza:
Mondjuk keress magadnak valakit.
8/8 anonim válasza:
Pontosan!Így legalább családban marad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!