Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az nem kínos, hogy 30 feletti létemre nagyon felizgulok egy 18 éves tinilányra?
Figyelt kérdés
Ez a lány bombajól néz ki, nagyon szép és formás teste van és a szexuális kisugárzása is jelentős. Nagyon meg tudnám fektetni.2015. júl. 7. 16:51
1/10 anonim válasza:
Csak ne küldj neki videó üzenetet, hogy találkozzatok a szökőkútnál:D
2/10 anonim válasza:
Ez egy normalis, egeszseges reakcio.
Hogy kinos-e, azt mindenki maga kell eldontse.
3/10 anonim válasza:
Nem kínos. Az lene a kínos,ha nem így éreznél.
4/10 anonim válasza:
Első válaszolónak jár a pont! ;)
Amúgy ez attól függ hogy milyen nyíltan fejezed ki a vonzalmad iránta. Például a szökőkutas nem a legelőnyösebb párkeresés céljából.
5/10 anonim válasza:
az ellenkezője volna rohadt ciki...
7/10 anonim válasza:
Dehogy! Ram is irhatsz en is szivesen kiprobalnek dolgokat veled;) 18vagyok szinten
8/10 anonim válasza:
Nekem akkor lett kínos, amikor a buszon átadta nekem az ülőhelyét. Megöregedtél fater, már tatának néznek villant belém.
10/10 anonim válasza:
Amilyenek a mai tinik, ez egyáltalán nem meglepő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!