Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti melyik pasit választanátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti melyik pasit választanátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Elég nehéz a helyzetem, mert a két pasi konkrétan tűz és víz.

Az 1., 28 éves, dél-amerikai származású, szóval elég tüzes valaki. :) Nem éppen olyan volt a megismerkedésünk, amit majd szívesen mesélnék az unokáknak (tequila mámorban, szórakozóhely utáni vad egymásnak esés kb.), de valami fantasztikus vele. Nagyon érzelmes, nagyon forróvérű, nagyon heves, az ágyban kicsinál, de valahogy mindig eléri, hogy újra és újra vele legyek. Emellett folyamatosan érezteti és hangoztatja, hogy mennyire akar és kíván és stb. Már eltervezte a közös jövőnket, amit meg is osztott velem, szóval nem éppen egy maszatolós pasi. Egyébként fodrász (szóval egy kreatív, sokoldalú pasi, az életben is) Vele minden perc, amit eltöltök, olyan mint egy kaland, csak úgy sodródunk az árral..

A 2. pedig teljesen az ellentéte. 25 éves, és tök más, mint az első. Elsőre olyan volt, nekem mint egy jégcsap, és sok időbe telt, amíg a bizalmába férkőztem, eltelt 1-2 hónap, amig közel engedett magához. Olyan pasi, aki két lábbal a földön jár, tervei vannak az életben, fontos neki a család, határozott, ugyan ez még a távoli jövő, de ő olyan, akit el tudnék képzelni a gyerekeim apjaként. Egyébként rengeteget sportol, szereti a természetet, barkácsol, kocsit szerel, szóval nagyon férfias férfi. Ugyan nem tép szét az ágyban, sokkal inkább a romantikus, összebújos dolog, de valahol ezt is szeretem, és vele mindig biztonságban érzem magam. Ja, amúgy pincér, szóval jól bánik az emberekkel, meg minden.

A külső az nem szempont ebben az esetben, mindkettő tökéletes férfi számomra. Dilemma ez nekem, mert mindkettővel jól érzem magam, kötődök hozzájuk valamilyen szinten, de ez a kettősség nem jó így. Nyilván ezt nekem kell eldöntenem, de azért véleményeket szívesen elfogadnék, nektek melyik a szimpatikusabb, melyiket választanátok..

Köszi előre is :) 23N

2015. aug. 11. 21:21
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
En eleg heves termeszetnek tartom magam. Volt mar baratom mindket fajtabol, a nyugodt pasik mellett en is lenyugodtam, volt olyan hevesebb fickom, akivel tanyerokat tortunk, de olyan is, akivel meg tok jol kijottunk. Szoval ez nem annyira mervado szerintem :)
2015. aug. 11. 21:42
 12/23 anonim ***** válasza:
0%

elsőnek mekkora a farka hogy kicsinál az ágyban ? ha ne mtudod, kb-ra írj vmit

kiváncsivá tettél

2015. aug. 11. 21:49
 13/23 anonim ***** válasza:
60%

Az a kérdés, téged melyik pasi akarna, miután mindkettővel lefeküdtél? :)

Én ha megtudnám, elküldenélek szépen "oda" egy két "szép" szó jelenlétében. (legalábbis a leírásod alapján úgy tűnt, lefeküdtél a másodikkal is).

2015. aug. 11. 22:22
 14/23 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló, jaj ne, itt egy lány, aki már két csávóval lefeküdt!!! Kedves kérdező, hogy képzeled ezt? Gusztustalan...

- irónia vége - (bocsi, de annyira nevetséges volt az a hozzászólás, hogy muszáj volt reagálnom rá :))

Ahogy írtál, nekem úgy tűnik, hogy neked az első srác jobban bejön. Én viszont azt látom, hogy komolyabb jövőd a másodikkal lenne. Az első inkább egy rövidtávú, de annál intenzívebb kapcsolat. Ha tényleg komolyra vágysz, akkor a második :)

2015. aug. 11. 22:56
 15/23 A kérdező kommentje:

Nem jön be egyik sem jobnan, mindkettő ugyanúgy tetszik, csak másért :) az elsoben az tetszik, hogy mindig lenyűgöz, hogy folyton erezteti velem, hogy gyonyorunek tart meg hasonlók.

A masodikban meg....vele olyan, hogy ha ott van mellettem, nyugodt vagyok, tudom hogy biztonsagban, es egyszeruen csak boldog vagyok... :)

2015. aug. 11. 23:07
 16/23 anonim ***** válasza:
60%

Kedves #14:

Nem azzal van a gond, hogy két sráccal lefeküdt. Hanem hogy hitegeti mindkettőt egyszerre, és persze mindkettővel le is fekszik, egyszerre. És nem tud dönteni.

Ha pl. nem esett volna egy vadidegennek neki "betequilázva" egy szórakozóhelyen (jobb már nem is lehetne), akkor lám, máris ott lenne a második jelölt egymagában!

Kedves Kérdező: ne csodálkozz, ha két szék közül a földre fogsz ülni.....;)

2015. aug. 11. 23:13
 17/23 A kérdező kommentje:

Senkit nem hitegetek, akkor lépek egy kapcsolatba, ha biztosak az érzéseim, és ebben az esetben ez nincs meg. Tehát nem vagyok egyikkel sem kapcsolatban. Ezt az adott srácok felfogják, mégha te nem is :)

Sajnálom hogy ennyire szar életed vagy, hogy engem oltogatsz rosszindulatúan.

2015. aug. 11. 23:20
 18/23 anonim ***** válasza:
60%

Az adott srácok felfogják? Szóval ők tudnak is egymásról?

Nekem nincs szar életem, de ahogy látom, te megtaláltad az élet kulcsát....(Y)

2015. aug. 11. 23:24
 19/23 anonim válasza:
Azt válaszd, akivel boldog vagy. És leírtad, hogy az melyik :) Sok boldogságot, a rosszakarókkal meg ne törődj :)
2015. aug. 11. 23:25
 20/23 anonim ***** válasza:
2.!
2015. aug. 12. 00:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!