Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szóval elhívtam randizni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóval elhívtam randizni a hivatásos örömlányt, szerintetek igazat mondhatott? (kifejtés lent :D )

Figyelt kérdés

Már tettem is fel itt róla kérdést, hogy megmerjem-e tenni hiszen rendszeres látogatója vagyok és nem akartam, ha visszautasítana akkor kellemetlen legyen elmenni legközelebb is.

Most egy átbulizott szombat este után próba-szerencse alapon felhívtam és még pont fevette. Kb. 1 hónapja nem járhattam nála úgy tűnt mintha örült is volna nekem. Mondta, hogy éppen készült már hazafelé (hajnali 3 volt), de látta, hogy én hívom és úgydöntött még engem fogad. Lement az aktus meg minden szokásos dolog, utána kb. köntörfalazás nélkül rákérdeztem, hogy mennyire látná esélyesnek a dolgot, ha meghívnám magánszemélyként 1 italra akkor eljönne-e velem. Úgy tűnt az arcán mintha örülne a kérdésemnek kicsit el is pirult, de azt a választ kaptam, hogy "Pár hónap múlva nagyon szívesen elmegyek veled".

Ezen a ponton majdnem megkérdeztem, hogy akkor gyűlik-e össze az a pénzmennyiség amennyit megakart keresni a dologgal és abbahagyja-e akkor vagy csak vendégmarasztalóként mondhatta ezt a párhónapot ? :D Mondta, hogy aznap is Dél óta dolgozott, hajnal 4ig ugye én voltam az utolsó és, hogy kb. semmi magánélete nincs most mellette, ha meg elkezdődik a szorgalmi időszak akkor még az egyetemmel is foglalkoznia kell. Na mind1 erre fel mondtam neki, hogy a párhónap az elég soknak tűnik ezen egy kicsit elhúzta a száját és mondta, hogy "Akkor majd meglátod, hogy megtudsz vagy akarsz-e várni".

Szóval szerintetek vendégmarasztalóként mondhatta ezt a párhónapot és mindenkinek ezt mondja aki felajánlja a randevú lehetőségét vagy akár lehet tényleg ? :D

2015. aug. 11. 11:25
 1/10 orton ***** válasza:
nincs más nő a faluban?
2015. aug. 11. 11:26
 2/10 A kérdező kommentje:
De van, de mondhatni, hogy nekem Ő kell :D
2015. aug. 11. 11:32
 3/10 anonim ***** válasza:

Sztem mindkettő lehetőség benne van. Nyilván nem akar elutasítani hogy jöjjél még, és nyilván most nem akarhat kapcsolatot. De a pár hónap várakozás tényleg sok egy italra. Tehát győzködnöd kell udvarolni neki.

Nehezíti a helyzetet, hogy kb. minden 3 ffi bepróbálkozhat nála hasonlókkal. Tehát az ital lehet kevés lesz.

2015. aug. 11. 11:40
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen, ez is tényleg lehet egy rizikó faktor :D
2015. aug. 11. 11:44
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem csak nem akarja keverni a munkát a magánélettel. Egy normális kapcsolatnak általában nem fizetős szex az alapja, ugye.
2015. aug. 11. 13:32
 6/10 anonim ***** válasza:

Hát, nekem ebből a sztoriból nagyon az jön le, hogy szögre akarja akasztani a szakmát, és normális életet akar élni.

Kérdező, a korábbi kérdésednél szkeptikus voltam, és nem tanácsoltam, hogy elhívd. Úgy tűnik, hiba volt, elnézést kérek.

2015. aug. 12. 15:41
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ki akarja puhatolni, hogy tényleg tetszik-e neked vagy kicsit meg akar ismerni ha eddig nem arra koncentrált.

Persze az is lehet, hogy ha visszautasított volna mielőtt abbahagyja akkor veszít egy kuncsaftot és ezért mondta.

2015. aug. 14. 12:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Azòta abbahagyta?
2015. nov. 2. 01:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Na, mi lett?
2019. jan. 1. 21:05
 10/10 anonim ***** válasza:
én is kíváncsi lennék, mi lett a vége :D
2020. jún. 24. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!