Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóval elhívtam randizni a hivatásos örömlányt, szerintetek igazat mondhatott? (kifejtés lent :D )
Már tettem is fel itt róla kérdést, hogy megmerjem-e tenni hiszen rendszeres látogatója vagyok és nem akartam, ha visszautasítana akkor kellemetlen legyen elmenni legközelebb is.
Most egy átbulizott szombat este után próba-szerencse alapon felhívtam és még pont fevette. Kb. 1 hónapja nem járhattam nála úgy tűnt mintha örült is volna nekem. Mondta, hogy éppen készült már hazafelé (hajnali 3 volt), de látta, hogy én hívom és úgydöntött még engem fogad. Lement az aktus meg minden szokásos dolog, utána kb. köntörfalazás nélkül rákérdeztem, hogy mennyire látná esélyesnek a dolgot, ha meghívnám magánszemélyként 1 italra akkor eljönne-e velem. Úgy tűnt az arcán mintha örülne a kérdésemnek kicsit el is pirult, de azt a választ kaptam, hogy "Pár hónap múlva nagyon szívesen elmegyek veled".
Ezen a ponton majdnem megkérdeztem, hogy akkor gyűlik-e össze az a pénzmennyiség amennyit megakart keresni a dologgal és abbahagyja-e akkor vagy csak vendégmarasztalóként mondhatta ezt a párhónapot ? :D Mondta, hogy aznap is Dél óta dolgozott, hajnal 4ig ugye én voltam az utolsó és, hogy kb. semmi magánélete nincs most mellette, ha meg elkezdődik a szorgalmi időszak akkor még az egyetemmel is foglalkoznia kell. Na mind1 erre fel mondtam neki, hogy a párhónap az elég soknak tűnik ezen egy kicsit elhúzta a száját és mondta, hogy "Akkor majd meglátod, hogy megtudsz vagy akarsz-e várni".
Szóval szerintetek vendégmarasztalóként mondhatta ezt a párhónapot és mindenkinek ezt mondja aki felajánlja a randevú lehetőségét vagy akár lehet tényleg ? :D
Sztem mindkettő lehetőség benne van. Nyilván nem akar elutasítani hogy jöjjél még, és nyilván most nem akarhat kapcsolatot. De a pár hónap várakozás tényleg sok egy italra. Tehát győzködnöd kell udvarolni neki.
Nehezíti a helyzetet, hogy kb. minden 3 ffi bepróbálkozhat nála hasonlókkal. Tehát az ital lehet kevés lesz.
Hát, nekem ebből a sztoriból nagyon az jön le, hogy szögre akarja akasztani a szakmát, és normális életet akar élni.
Kérdező, a korábbi kérdésednél szkeptikus voltam, és nem tanácsoltam, hogy elhívd. Úgy tűnik, hiba volt, elnézést kérek.
Szerintem ki akarja puhatolni, hogy tényleg tetszik-e neked vagy kicsit meg akar ismerni ha eddig nem arra koncentrált.
Persze az is lehet, hogy ha visszautasított volna mielőtt abbahagyja akkor veszít egy kuncsaftot és ezért mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!